Florin Badescu - Mediafax
353 vizualizări 19 sep 2015

Fosta vedetă a serialului de televiziune "Baywatch" s-a căsătorit cu Rick Salomon în 2007, însă mariajul lor a fost anulat după doar două luni. Cei doi au decis să formeze din nou un cuplu în viaţa privată în 2013, iar Pamela Anderson a confirmat în ianuarie 2014 că s-a căsătorit din nou cu Salomon. Starleta canadiană a depus din nou actele de divorţ în iulie 2014, iar divorţul lor a fost finalizat în aprilie 2015.

La cinci luni după încheierea oficială a căsătoriei sale cu Rick Salomon, vedeta canadiană a anunţat că a decis să vândă la licitaţie unul dintre ultimele obiecte care îi aminteau de acel mariaj eşuat - inelul ei de logodnă.

"Sper că acest inel special, realizat de casa Tiffany, va aduce bucurie cuiva, iar eu voi dona suma respectivă unor cauze filantropice. Toate încasările vor fi donate în beneficiul Fundaţiei Pamela Anderson, care militează pentru drepturile omului, drepturile animalelor şi pentru cauze ecologiste", a declarat starleta canadiană pentru revista People.

"Această licitaţie va marca, de asemenea, lansarea noului meu magazin de pe eBay dedicat licitaţiilor online, care va include cărţi cu semnătura mea, reviste cu pictorialele mele şi diverse alte obiecte personale", a adăugat actriţa nord-americană.

Inelul de logodnă al Pamelei Anderson conţine un diamant de 3,24 carate. Licitaţia va începe de la suma de 100.000 de dolari.

Pamela Anderson are doi fii - Brandon, în vârstă de 19 ani, şi Dylan, în vârstă de 17 ani - cu primul ei soţ, rockerul Tommy Lee. Vedeta nord-americană a fost căsătorită şi cu Kid Rock.

Pamela Anderson este de foarte mult timp o susţinătoare a mai multor organizaţii caritabile, a unor fundaţii ecologiste şi a unor asociaţii de protejare a animalelor sălbatice, precum People for the Ethical Treatment of Animals (PETA).

Pamela Anderson este actriţă şi fotomodel, fiind cunoscută în special pentru rolurile din serialele de televiziune "Meşterul casei", "Salvamarii/ Baywatch" şi "V.I.P.". Cariera ei a urmat o curbă ascendentă după ce a fost desemnată playmate-ul lunii februarie 1990 de editorii revistei Playboy. De altfel, Pamela Anderson este modelul care a avut cele mai multe apariţii pe coperta celebrei reviste americane pentru adulţi.

Citește și: