Silviu Bănilă
5050 vizualizări 13 apr 2019

Ce se întâmplă când combini industria frumuseţii, în continuă schimbare, cu comerţul de păpuşi gonflabile, unul extrem de profitabil?

Rezultă o „păpuşă gonflabilă umană”, scriu cei de la dailystar.co.uk, care au stat de vorbă cu fotomodelul Cindy Moore, un star al Instagram-ului, care a cheltuit 10.000 de lire sterline (circa 11.500 de euro) pentru a semăna cât mai mult cu o păpuşă pentru sex.

Femeia a trecut prin schimbări majore şi în prezent economiseşte bani pentru a doua operaţie de mărire a sânilor. „Îmi plac Jessica Rabbit şi Pamela Anderson”, a spus aspiranta la titlul de „păpuşă gonflabilă umană”.

Aceasta este îndrăgosită de trăsăturile păpuşilor gonflabile, precum „buzele, sânii ei mari şi aspectul foarte sexy”.

Mai mult, ea spune că îmbunătăţirile au ajutat-o să fie mai bună la pat.

Chiar dacă s-a schimbat foarte mult, Cindy nu are o viaţă sexuală foarte activă: „Viaţa mea amoroasă este aproape inexistentă. Oamenii mă percept drept supersexualizată, un portret foarte diferit de ceea ce sunt cu adevărat”.

„Sunt o femeie de afaceri, îndrăgostită de familie, independentă, care se întâmplă să arate ca o păpuşă gonflabilă. Sunt o enigmă”, a spus femeia, recunoscând că are cei mai mulţi fani în Asia.

Tânăra se teme că bărbaţii o vor dori doar pentru aspectul ei fizic de păpuşă.

„Am observat că bărbaţii sunt interesaţi de partea aceasta, nu de mine. Acesta este motivul pentru care rareori am întâlniri, deoarece mulţi vor doar să se culce cu o păpuşă vie”, a mai declarat Cindy.

„Doar un bărbat puternic poate gândi şi cu altceva decât cu penisul şi sper să-l găsesc într-o zi”.

În ciuda aspectului ei de păpuşă vie, Cindy a recunoscut că nu a fost abordată de nicio companie producătoare de asemenea „jucării sexuale”, dar încă mai speră. „Mi-ar plăcea să am o păpuşă sexuală Cindy, ar fi extraordinar!”

foto: Instagram Cindy Moore

foto: Instagram Cindy Moore

 

foto: Instagram Cindy Moore

Citește și: