Gandul
7501 vizualizări 6 mai 2019

Cei doi, Claire Milliner (42 de ani) şi Martin Chambers (47), cred că în spatele scrisorii venite de la Child Maintenance Service (CMS) se află ginerele lor, Thomas Arnold (27 de ani), potrivit Daily Mail. Serviciul le cere să plătească suma de 3.634 de lire sterline anual.

Fiica celor doi, care locuiesc în Cinderford, Anglia, a fugit în Scoţia, în satul Gretna Green, la sfârşitul anului trecut împreună cu iubitul ei. Cei doi s-au căsătorit în faimoasa localitate, unde cuplurile nu trebuie să fie majore pentru a-şi putea lega, oficial, destinele.

Adolescenta l-a cunoscut pe Arnold într-o aplicaţie de dating, iar tânărul este tată.

Milliner a declarat că nu a luat în serios relaţia dintre fiica ei şi un bărbat mai în vârstă. „Era primul ei iubit şi nu am anticipat planurile lor de căsătorie”, a declarat femeia pentru The Sun.

CMS a transmis, însă, că cel mai propbabil scrisoarea a fost trimisă din greşeală. „Nu poate fi cerută pensie de întreţinere pentru cineva care este căsătorit. Acele persoane sunt considerate adulte de lege”, a transmis un purtător de cuvânt al Serviciului, pentru Daily Mail. 

Foto: 123RF

 

Citește și: