Teodora Nicolau
315 vizualizări 27 iul 2014

Paris, în vârstă de 16 ani, s-a înstrăinat de rudele sale, după tentativa eşuată de sinucidere din iunie anul trecut, iar personalul medical consideră că apropierea de familie va fi benefică pentru fiica cea mare a lui Michael Jackson.

"Doctorii care o tratează pe Paris i-au spus că trebuie să creeze un sistem de sprijin familial, deoarece s-a îndepărtat de toată familia", a declarat o sursă pentru site-ul TMZ.com.

Adolescenta, care a devenit în ultima vreme tot mai apropiată de mama sa biologică Debbie Rowe, a petrecut aproape un an în internatul pentru tinerii cu probleme Diamond Ranch Academy din Utah, însă medicii cred că starea ei de sănătate va continua să se îmbunătăţească dacă se va apropia din nou de bunica sa, Katherine Jackson, de fratele ei, Prince, în vârstă de 17 ani, şi de fratele său vitreg, "Blanket", în vârstă de 12 ani.

Paris Jackson a fost considerată de medici în afara oricărui pericol în luna mai, iar potrivit unor surse, este hotărâtă să nu se mai întoarcă la internat, contra unei taxe lunare de 14.000 de dolari, la începutul toamnei.

După moartea lui Michael Jackson, în 2009, mama acestuia, Katherine, în vârstă de 83 de ani, a fost numită tutorele celor trei copii ai starului - Paris, Prince Michael şi Prince Michael II, cunoscut şi ca "Blanket" -, conform dorinţei starului, exprimată prin testament. Principalii beneficiari ai averii lui Michael Jackson sunt copiii lui Michael Jackson, mama cântăreţului şi câteva organizaţii de caritate.

Citește și: