Ana Obretin
114 vizualizări 18 mar 2019

Reprezentanţii Departamentului de poliţie din Los Angeles au confirmat pentru platforma ET că a fost vorba despre un apel implicând o tentativă de sinucidere în zona în care se află locuinţa lui Paris Jackson, sâmbătă, în jurul orei locale 7:30. De asemenea, reprezentanţii departamentului de pompieri din Los Angeles au confirmat că pacienta a fost transportată la spital.

O sursă apropiată fiicei lui Michael Jackson a declarat pentru ET că aceasta a suferit un accident în locuinţa sa, sâmbătă dimineaţă, şi a avut nevoie de tratament medical şi de o scurtă perioadă de spitalizare.

"În prezent, se reface acasă şi se simte bine", a mai spus sursa.

Paris Jackson, în vârstă de 20 de ani, a scris apoi un mesaj pe platforma de micro-blogging Twitter, unde s-a vorbit despre faptul că ar fi vrut să se sinucidă: "Minciuni, minciuni, minciuni, Dumnezeule, mai multe minciuni".

Informaţia a apărut la doar două zile după ce Paris Jackson a afirmat că nu trebuie să îşi apere tatăl de acuzaţiile de abuz sexual, aduse cu ocazia lansării documentarului HBO "Leaving Neverland", dar că este de partea vărului ei Taj, care şi-a manifestat vocal susţinerea pentru starul pop.

Afirmaţiile fotomodelului au fost făcute pe Twitter în timpul unor discuţii cu fanii săi. Acestea au pornit iniţial de la imagini surprinse de paparazzi şi speculaţii despre viaţa ei personală, dar s-au mutat rapid asupra lui Michael Jackson.

Paris a declarat, răspunzând unui fan, că "nu există lucruri pe care să le spună care să nu fi fost deja afirmate în apărarea lui".

Ea a continuat spunând că Taj Jackson, vărul ei, "face o treabă perfectă de unul singur" şi că îl susţine, dar că nu acesta este rolul ei. "Eu încerc să fac pe toată lumea să se calmeze, să rămână liniştită şi să se gândească la imaginea în ansamblu. Aşa sunt eu".

"Leaving Neverland" a avut premiera pe 25 ianuarie, la Festivalul de Film Sundance, Statele Unite ale Americii. El este regizat de cineastul premiat cu BAFTA Dan Reed şi spune poveştile lui Wade Robson şi James Safechuck, din momentul în care, minori fiind, l-au cunoscut pe cântăreţ, aflat în culmea succesului său muzical, în anii ´80 şi la începutul anilor ´90, până în momentul în care traumele suferite în copilărie au început să se facă simţite în viaţa lor de adulţi.

 

Postul de televiziune HBO, căruia i s-au cerut daune de 100 de milioane de dolari, a dat publicităţii o declaraţie potrivit căreia decizia de a difuza documentarul urmăreşte să "ofere tuturor posibilitatea de a evalua filmul şi acuzaţiile prezentate fiecare pentru el însuşi".

În afara relatărilor făcute de cei doi, filmul reţine şi povestirile oferite de rudele bărbaţilor, dar şi vocea lui Jackson însuşi aşa cum apare în înregistrările trimise lui Robson.

Protagoniştii documentarului au afirmat că nu au fost plătiţi să apară în film şi că nici nu se aşteaptă la vreun fel de beneficii din acest punct de vedere.

Unica fiică a lui Michael Jackson - care a murit la vârsta de 50 de ani, pe 25 iunie 2009 - şi a lui Debbie Rowe, Paris-Michael Katherine Jackson este actriţă, model şi activistă pentru protejarea mediului. A apărut deja pe coperta celebrei reviste Rolling Stone şi, în prezent, este unul dintre modelele agenţiei IMG Models. Şi-a făcut debutul ca actriţă în martie 2018, în thrillerul "Gringo".

 

 

Citește și: