Mădălina CHIŢU
5730 vizualizări 12 ian 2012

Iuliana Matei va fi noua membra a trupei LaLa Band începând din sezonul 2 al serialului "Pariu cu viaţa", care va începe din 6 februarie, în fiecare luni de la 20.30, la PRO TV. Cora este un personaj cheie care va crea multe obstacole pe care va trebui să le înfrunte iubirea dintre Ioana (Alina Eremia) şi Andrei (Dorian Popa).

Tânăra în vârstă de 21 de ani este din Brăila şi face parte din cei 30.000 de oameni care au participat la casting în decembrie 2010 pentru un rol în "Pariu cu viaţa". Iuliana a fost aleasă să facă figuraţie în urma castingului, iar acum face un pas în faţă şi poate spune că îşi îndeplineşte visul, acela de a deveni actriţă.

Singurul sprijin al Iulianei a fost mama ei: "Dintotdeauna am urmărit telenovelele şi marii cântăreţi ai lumii imaginându-mi cum ar fi să ajung o mare actriţă şi cântăreaţă. Pe vremea când copiii se jucau, eu visam să devin o mare artistă. Singura persoana care mi-a fost alături mereu şi m-a încurajat este mama mea. După terminarea liceului am luat lecţii de canto timp de 1 an de zile la şcoala de muzică 'Crina Mardare'. De multe ori aveam în suflet o oarecare disperare, crezând că nu am nicio şansă, nicio portiţă de intrare spre lumea la care aspiram şi anume cea a filmului şi a muzicii. După ce în urma castingului, am făcut figuraţie în 'Pariu cu viaţa', a mai apărut o şansă pentru mine şi anume recent am trecut prin alte probe de foc în urma cărora am obţinut acest rol, care mă face atât de fericită", povesteşte Iuliana.

Cora, personajul pe care îl interpretează este unul complex şi va aduce multe probleme cuplului Ioana - Andrei. "Cora este o tânără timidă, închisă în ea, însă este foarte talentată, îi place foarte mult să cânte, dar nu vrea ca vocea ei să fie auzită. Şi-ar fi dorit la un moment dat să devină o stea, dar s-a convins că visul ei nu va deveni realitate din cauza faptului că este complexată de fizicul ei, crede că este urâtă şi asta o determină să nu aibă încredere în ea. Cora va aduce multă intrigă şi mult suspans", adaugă Iuliana Matei.

Citește și: