Mădălina CHIŢU
2457 vizualizări 30 sep 2012

Celebra poveste de dragoste dintre Romeo şi Julieta va fi reprodusă de Cristina şi Vlad în clipul pe care l-au filmat pentru cover-ul piesei “Love story” al lui Taylor Swift. Tot în episodul difuzat luni, 1 octombrie, de la 20.30, în serialul „Pariu cu viaţa”, difuzat la ProTv şi în avans pe voyo.ro, de la 10.00 personajul interpretat de Cristina, Anca, intră în direct la ProFM alături de Vlad şi Oana Tache, cu un ascultător care îi va stârni emoţii puternice.

Telespectatorii ProTv  îi vor vedea pe Criss şi Vlad într-o postură inedită desprinsă din faimoasa operă a lui William Shakespeare – „Romeo şi Julieta”.

Pentru că scena balconului să fie redată cât mai autentic, s-a realizat un decor special, iar cei doi s-au documentat temeinic pentru a intra în pielea personajelor.

„A fost un moment special într-un decor de poveste cu o coregrafie LaLa spectaculoasă inventată de Vica, LaLa coregrafa noastră. Înaintea pregătirii coregrafiei am vizionat împreună filmele ‘Romeo şi Julieta’, iar ceea ce am adus în serial este un remake al secvenţei balconului pe care am integrat-o într-un dans de poveste. Este onorant să joci în pielea acestor personaje devenite deja mit şi este o bucurie să o faci în stil LaLa.Totul a fost proiectat special pentru acest moment. De la costume la decor, de la dans la cântec şi de la poveste la interpretare, totul a fost pregătit cu lux de amănunte pentru ca acest moment să fie exact ca în basmele copilăriei noastre adică ‘a fost odată ca niciodată’”, au spus Criss şi Vlad.

Tot în epsidodul de luni, Anca îl insoţeşte pe iubitul ei in studioul ProFM, unde o întâlneşte pe Oana Tache, VJ MTV. Profund emoţionată de povestea unui ascultător, Anca intră în direct cu acesta şi îl curajează să lupte să-şi rezolve problemele de sănătate, mai ales că şi ea a trecut prin aceleaşi traume cu ceva timp înainte.

"Sunt onorată şi foarte fericită să joc în noul sezon din ‘Pariu cu viaţa’. Mi-am dorit de când am văzut primul episod. Am filmat deja împreună de câteva ori atât pentru serial cât şi pentru MTV în vara care tocmai a trecut  şi sunt senzaţionali. Rolul meu nu este unul complicat, având în vedere că sunt DJ de radio atât în film cât şi în realitate, însă povestea personajului meu este strâns legată de cea a unuia dintre cuplurile centrale - Vlad şi Anca şi este foarte interesant de urmărit!”, a spus Oana Tache. 

Tot în episodul de luni fanii serialului „Pariu cu viaţa” o vor vedea pentru prima dată pe Ana Baniciu cântând în „Pariu cu viaţa”. În primul ei clip, Jenel şi Rafael se luptă să ajungă la inima Danei. Dacă va reuşi Rafael să o cucereasca pe Dana, telespectatorii vor putea afla în serialul de luni, difuzat la Pro Tv.

Familia Anghel ia cina în oraş, însă o întâlnire neaşteptată o tulbură pe Anca, iar dramele prin care trece se intensifică. După separare, certurile comice dintre Tănţica şi Gică vor aduce zâmbetul pe buze telespectatorilor.

În acelaşi episod, fetele din LaLa Band ies la un picnic pe malul lacului, vorbesc şi cântă despre iubire pe ritmul piesei „Somebody to love”, Cristi, ajutat de Andrei, îşi încearcă norocul la un nou loc de muncă, de data aceasta într-o spălătorie auto, secvenţă redată muzical pe piesa „I Need A Dollar”, iar Monica şi Dima cântă în duet „When a Man Loves a Woman” şi realizează o coregrafie artistică impresionantă.

Citește și: