Silviu Bănilă
1228 vizualizări 22 feb 2018

Sol Perez şi-a asigurat fundul după ce a aflat că o companie este dispusă să-i ofere o sumă frumoasă pentru cel mai preţios „accesoriu” al ei, scrie mirror.co.uk.

Tânăra de 24 de ani din America Latină este o vedetă celebră şi mulţi i-au acordat titlul de cea mai sexy prezentatoare meteo din Argentina.

Blonda apare pe canalul TyC şi are milioane de urmăritori pe reţelele de socializare. Mai mult, fotografiile incitante ale vedetei adună sute de mii de like-uri si comentarii, iar prognozele sale meteo sunt atât de populare, încât îi determină pe bărbaţi să întârzie la locul de muncă.

De obicei, posteriorul tinerei vedete se află în centrul tuturor fotografiilor şi Perez a decis să-l asigure pentru suma considerabilă, împotriva „tuturor riscurilor”.

Perez este şi o împătimită a sportului şi a declarat recent că adoră cultura fitness-ului şi atmosfera din sala de gimnastică. „E la modă să postezi fotografii de la sală, dar eu fac public doar ce vreau să vadă alţii, nu orice fotografie”.

Recent, Perez a primit 282.000 euro pentru şapte apariţii în spectacolul de teatru „La Isla Encantada”, spre indignarea colegilor ei de platou, care s-au declarat neîndreptăţiţi.

Citește și: