Laura HOLBAN
5549 vizualizări 28 feb 2012

Este unul dintre cei mai mari fizicieni în viaţă şi petrece zile întregi contemplând la cele mai adânci mistere ale universului, însă Stephen Hawking este atras şi de lucruri mai pământeşti. Reprezentanţii Universităţii Cambridge au recunoscut că omul de ştiinţă de 70 de ani a vizitat împreună cu câţiva prieteni un club de swingeri din California, dar au precizat că acesta nu este un obicei al omului de ştiinţă, potrivit Daily Mail.

Informaţia a apărut săptămână trecută pe site-ul american Radaronline care a scris despre o escapadă a fizicianului britanic într-un astfel de club din Devore. Potrivit sursei citate, acesta ar fi fost însoţit de mai multe asistente şi ar fi plătit dansatoare tinere pentru a avea parte de un show privat. Publicaţia precizează că profesorul Hawking ar fi vizitat acest club în ultimii cinci ani. "L-am văzut pe Stephen Hawking în club de mai multe ori", ar fi declarat o sursă pentru acest portal.

Foto: Daily Mail

În ciuda faptului că nu este primul astfel de local cu care este asociat Hawking, un purtător de cuvânt al universităţii Cambridge a explicat că faptele relatate în presă sunt exagerate. "A vizitat clubul o singură dată, acum câţiva ani, într-o ieşire cu prietenii", a susţinut acesta.

Faimosul fizician a fost fotografiat şi într-un club din Londra, înconjurat de tinere domnişoare. Patronul clubului se declară un fan absolut al lui Hawking. "Mereu sunt întrebat despre celebrităţile pe care le-am întâlnit şi care m-a impresionat cel mai mult. Majoritatea vedetelor din cinema sunt oameni de treabă, vedetele rock sunt o companie bună pentru distracţie, chiar şi unii miliardari sunt distractivi, însă nimeni nu se compară cu profesorul Hawking. Este de departe unul dintre cei mai deştepţi oameni din lume şi are o inteligenţă şi un curaj care mă copleşesc", îl descrie Peter Stringfellow. "Îmi aduc aminte de o conversaţie când l-am întrebat de vrea să discute cu mine despre univers sau dacă vrea să privească fetele. Răspunsul a fost simplu: fetele", a povestit patronul clubului londonez.

Citește și: