Silviu Bănilă
396 vizualizări 12 sep 2018

McCartney a vorbit într-un interviu GQ, citat de huffingtonpost.com, despre momentul dinainte formării grupului Beatles. „Eram acasă la John, într-un grup restrâns. În loc să ne îmbătăm şi să petrecem - nu ştiam dacă rămânem peste noapte sau ceva de genul ăsta - eram în nişte scaune şi luminile erau stinse, când cineva a început să se MASTURBEZE şi i-am urmat exemplul”, a povestit Paul McCartney.

Scriitorul Chris Heath, care a discutat cu McCartney, a ţinut să precizeze că „erau cinci: McCartney, Lennon şi posibil trei prieteni de-ai lui Lennon” şi a adăugat că fiecare bărbat striga nume „care îi ofereau inspiraţie relevantă”.„Strigam ceva de genul: Brigitte Bardot!”, a declarat McCartney. „Şi făceam băşcălie în continuare”.

„Ritualul” a avut loc o singură dată, potrivit artistului. Sau maxim de două ori. „Nu era mare lucru. Dar, ştii, nu te gândeai la aşa ceva. Eram doar un grup”, a spus McCartney.

„A fost destul de vulgar, dacă stau să mă gândesc la asta”, a recunoscut artistul. „Faci multe lucruri în copilărie apoi te gândeşti la ce ai făcut. Chiar am făcut asta? Era o distracţie nevinovată. Nu am rănit pe nimeni. Nici măcar pe Brigitte Bardot”.Heath l-a întrebat pe McCartney despre nemulţumirile lui Lennon cu privire la „modul în care a cosmetizat povestirile despre cum era de fapt viaţa în Beatles”.

Întrebat despre presupusele orgii la care participau starurile Beatles, McCartney a spus: „Nu au existat orgii, din câte ştiu. Au existat întâlniri sexuale celeste şi femeile groupie. Asta a fost tot... Asta e experienţa mea, deoarece eu nu sunt fanul orgiilor. Nu ştiu despre ceilalţi. Nu vreau pe altcineva acolo, personal. Îmi strică totul! Mă gândesc - nu am făcut niciodată asta. Nu mi-a plăcut ideea”.

„Eram odată în Vegas şi managerul nostru ne-a întrebat dacă vrem o prostituată. Noi am zis DA! Eu am cerut două. Le-am primit şi am avut o experienţă minunată. Dar e tot ce am făcut în sensul unei orgii”, a spus McCartney.


„Cred că în camera alăturată băieţii au „comandat” altceva. Cred că John a făcut sex cu soţia unui bărbat şi a descoperit că acesta se uita. Asta era o chestie foarte vulgară la vremea respectivă”, a povestit starul de la Beatles.

Citește și: