554 vizualizări 27 iul 2011

Pavel Bartoş va prezenta în această toamnă super show-ul "Vocea României" de la ProTV. Actorul are rolul de a-i intervieva pe concurenţii care urmează să intre în scenă, le va afla povestea şi va sta de vorba cu susţinătorii aflaţi în culise. Pavel este deja obişnuit cu românii talentaţi, iar acum îi va arăta telespectatorilor ProTV şi pe cei care candidează la titlul de "Vocea României".

Decizia de a face parte din acest proiect a fost pentru Pavel una extrem de simplă: "Am spus un DA hotărât! Mi s-a părut un format foarte bun, dinamic, antrenant şi imprevizibil. În plus, transformările care au loc aici sunt nemaipomenite. Odată ajunşi pe mâna unor antrenori ca Loredana, Smiley, Marius Moga sau Horia Brenciu, concurenţii vor fi cu totul altfel după terminarea acestui concurs".

Acestea nu au fost singurele motive pentru care actorul a acceptat să prezinte acest show. "Românii au talent mi-a făcut poftă de oameni talentaţi, îmi place să le urmăresc evoluţia, să văd cum în ţara asta li se întâmplă lucruri bune", a mai povestit el.

Lui Pavel nu îi va fi deloc greu să ia în primire şi acest rol. "La Vocea României voi fi şi mai aproape de concurenţi şi mai ales de susţinătorii acestora, cel puţin în prima fază, cea a audiţiilor pe nevăzute. Odată cu trecerea etapelor, voi susţine tot mai mult cauza fiecărui concurent", a mai povestit el.

Citește și: