548 vizualizări 27 iul 2011

Pavel Bartoş va prezenta în această toamnă super show-ul "VoceaRomâniei" de la ProTV. Actorul are rolul de a-i intervieva peconcurenţii care urmează să intre în scenă, le va afla povestea şiva sta de vorba cu susţinătorii aflaţi în culise. Pavel este dejaobişnuit cu românii talentaţi, iar acum îi va arătatelespectatorilor ProTV şi pe cei care candidează la titlul de"Vocea României".

Decizia de a face parte din acest proiect a fost pentru Paveluna extrem de simplă: "Am spus un DA hotărât! Mi s-a părut unformat foarte bun, dinamic, antrenant şi imprevizibil. În plus,transformările care au loc aici sunt nemaipomenite. Odată ajunşi pemâna unor antrenori ca Loredana, Smiley, Marius Moga sau HoriaBrenciu, concurenţii vor fi cu totul altfel după terminarea acestuiconcurs".

Acestea nu au fost singurele motive pentru care actorul aacceptat să prezinte acest show. "Românii au talent mi-a făcutpoftă de oameni talentaţi, îmi place să le urmăresc evoluţia, săvăd cum în ţara asta li se întâmplă lucruri bune", a mai povestitel.

Lui Pavel nu îi va fi deloc greu să ia în primire şi acest rol."La Vocea României voi fi şi mai aproape de concurenţi şi mai alesde susţinătorii acestora, cel puţin în prima fază, cea a audiţiilorpe nevăzute. Odată cu trecerea etapelor, voi susţine tot mai multcauza fiecărui concurent", a mai povestit el.

Citește și: