Gandul
24379 vizualizări 22 aug 2019

Bărbatul a povestit pentru The Sun în ce circumstanţe şi-a înşelat soţia şi c epedeapsă a primit: 

„După ce m-a prins făcând sex cu vecina noastră, soţia mea nu mai are încredere să mă lase să ies cu colegii. Avem amândoi 37 de ani şi două fiice. Nu am mai avut relaţii intime de când s-a născut cea de-a doua noastră fetiţă.

Lucrez în IT şi o nouă colegă ni s-a alăturat recent. Este drăguţă, divorţată şi are 32 de ani. Femeia s-a mutat pe strada mea şi a avut probleme cu Internetul, aşa că mi-a cerut să o ajut.

Arăta uimitor în seara în care m-am dus la ea. M-a invitat înăuntru şi mi-a oferit un pahar de vin. Internetul avea probleme cu semnalul, dar l-am rezolvat imediat. S-a oferit să mă plătească, dar i-am spus că e gratis pentru prieteni.

A vrut să mă sărute pe obraz, dar eu am întors capul şi buzele noastre s-au întâlnit. Şi-a scos tricoul şi am făcut sex pe canapea. A fost minunat.

Când m-am întâlnit cu spţia mea i-am spus că nu am rezolvat problema cu internetul şi că va trebui să mă întorc a doua zi.

Seara următoare în timp ce făceam sex pe canaprea am fot oripilat să o văd pe soţia mea bătând la fereastră.

Soţia mea a fost distrusă când a văzut că am înşelat-o. A fost atât de rănită încât nu a putut articula niciun cuvânt.

După câteva săptămâni de la incident, soţia mea a hotărât să-mi de a doua şansă. Dar acum nu mai am voie să ies în oraş alături de colegi”, a povestit bărbatul

 

Citește și: