73 vizualizări 17 oct 2010

Pro TV a fost lider de audienţă vineri seară, cu prima emisiune din cel de-al zecelea sezon "Dansez pentru tine". Peste două milioane de români au urmărit în minutul de aur, înregistrat la 20.53, competiţia în care a plouat la propriu cu 3 tone de apă, dar şi cu note de 10 pentru o parte dintre concurenţi.

Pe parcursul celor cinci ore cât a durat emisiunea, între 20.30 şi 1.23, postul din Pache a fost lider detaşat de audienţă atât pe întreg publicul din mediul urban, cât şi pe cel comercial, înregistrând o medie de audienţă pe toate targeturile mai mare decât cea a următoarelor două posturi clasate la un loc. Peste două milioane de telespectatori la nivelul întregii populaţii a României au urmărit în minutul de aur, 20.53, prima emisiune a competiţiei, care a înregistrat un vârf de audienţă de 12,8 puncte de rating şi 30% din cota de piaţă pe întregul public din mediul urban. Peste 40% din telespectatorii cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani din mediul urban care se uitau la televizor la ora 23.04 urmăreau "Dansez pentru tine".

Adela Popescu, Paula Seling, Doiniţa Oancea, Nicola, Răzvan Fodor, Octavian Strunilă, Bogdan Vlădău şi Jorge, alături de partenerii lor, s-au confruntat în paşi de cabaret, dar şi sub o ploaie torenţială. Dacă la cabaret perechile au punctat prin interpretare şi costume colorate, la dansul în ploaie concurenţii au făcut spectacol cu hainele lipite de corp şi încălţaţi cu pantofi din neopren cu talpa zimţată. Prima pereche care a realizat dansul în ploaie, formată din Adela Popescu şi Alexandru Lica, a fost şi prima din acest sezon care a primit 10 pe linie din partea membrilor juriului. Perechea care s-a clasat pe locul al doilea vineri seară, Octavian Strunilă şi Ella, a trăit euforia de a primi prima notă de 10 din concurs, la proba de cabaret.

Două perechi însă se vor confrunta săptămâna viitoare în primul duel al sezonului. Fotomodelul Bogdan Vlădău şi Ana Maria se vor lupta cu Jorge şi Liliana pentru a câştiga cât mai multe voturi din partea telespectatorilor. Bogdan Vlădău luptă pentru Ana Maria Iordan, în vârstă de 19 ani, din Bucureşti, care visează să-l poată ajuta pe tatăl ei vitreg grav bolnav, care s-a sacrificat întotdeauna pentru ca ea să aibă o viaţă bună.

Tatăl ei vitreg este cel care i-a fost mereu aproape chiar şi în cele mai grele momente din viaţa ei. Ana Maria îşi doreşte ca tatăl ei să fie mândru de ea, să fie sprijinul lui, să-l ajute să depăşească problemele de sănătate şi să-i ofere o viaţă mai bună, pentru că merită din plin. Telespectatorii care vor să o susţină pot trimite sms la 1278, cu textul "Bogdan". Vlădău şi Ana Maria se vor duela cu perechea Jorge - Liliana Mitu. În vârstă de 23 de ani, Liliana îşi doreşte să-şi aducă mama înapoi acasă şi să-şi ajute familia să aibă o viaţă mai bună. Cei care îşi doresc ca Jorge şi Liliana să meargă mai departe pot trimite sms la 1278, cu textul "Jorge".

Citește și: