71 vizualizări 17 oct 2010

Pro TV a fost lider de audienţă vineri seară, cu prima emisiunedin cel de-al zecelea sezon "Dansez pentru tine". Peste douămilioane de români au urmărit în minutul de aur, înregistrat la20.53, competiţia în care a plouat la propriu cu 3 tone de apă, darşi cu note de 10 pentru o parte dintre concurenţi.

Pe parcursul celor cinci ore cât a durat emisiunea, între 20.30şi 1.23, postul din Pache a fost lider detaşat de audienţă atât peîntreg publicul din mediul urban, cât şi pe cel comercial,înregistrând o medie de audienţă pe toate targeturile mai maredecât cea a următoarelor două posturi clasate la un loc. Peste douămilioane de telespectatori la nivelul întregii populaţii a Românieiau urmărit în minutul de aur, 20.53, prima emisiune a competiţiei,care a înregistrat un vârf de audienţă de 12,8 puncte de rating şi30% din cota de piaţă pe întregul public din mediul urban. Peste40% din telespectatorii cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de anidin mediul urban care se uitau la televizor la ora 23.04 urmăreau"Dansez pentru tine".

Adela Popescu, Paula Seling, Doiniţa Oancea, Nicola, RăzvanFodor, Octavian Strunilă, Bogdan Vlădău şi Jorge, alături departenerii lor, s-au confruntat în paşi de cabaret, dar şi sub oploaie torenţială. Dacă la cabaret perechile au punctat prininterpretare şi costume colorate, la dansul în ploaie concurenţiiau făcut spectacol cu hainele lipite de corp şi încălţaţi cupantofi din neopren cu talpa zimţată. Prima pereche care a realizatdansul în ploaie, formată din Adela Popescu şi Alexandru Lica, afost şi prima din acest sezon care a primit 10 pe linie din parteamembrilor juriului. Perechea care s-a clasat pe locul al doileavineri seară, Octavian Strunilă şi Ella, a trăit euforia de a primiprima notă de 10 din concurs, la proba de cabaret.

Două perechi însă se vor confrunta săptămâna viitoare în primulduel al sezonului. Fotomodelul Bogdan Vlădău şi Ana Maria se vorlupta cu Jorge şi Liliana pentru a câştiga cât mai multe voturi dinpartea telespectatorilor. Bogdan Vlădău luptă pentru Ana MariaIordan, în vârstă de 19 ani, din Bucureşti, care visează să-l poatăajuta pe tatăl ei vitreg grav bolnav, care s-a sacrificatîntotdeauna pentru ca ea să aibă o viaţă bună.

Tatăl ei vitreg este cel care i-a fost mereu aproape chiar şi încele mai grele momente din viaţa ei. Ana Maria îşi doreşte ca tatălei să fie mândru de ea, să fie sprijinul lui, să-l ajute sădepăşească problemele de sănătate şi să-i ofere o viaţă mai bună,pentru că merită din plin. Telespectatorii care vor să o susţinăpot trimite sms la 1278, cu textul "Bogdan". Vlădău şi Ana Maria sevor duela cu perechea Jorge - Liliana Mitu. În vârstă de 23 de ani,Liliana îşi doreşte să-şi aducă mama înapoi acasă şi să-şi ajutefamilia să aibă o viaţă mai bună. Cei care îşi doresc ca Jorge şiLiliana să meargă mai departe pot trimite sms la 1278, cu textul"Jorge".

Citește și: