Silviu Bănilă
1168 vizualizări 26 oct 2018

Au existat zvonuri potrivit cărora cei de la Disney au avut întâlniri cu scenariştii seriei Deadpool, pentru a discuta de o reinventare a francizei „Piraţii din Caraibe”, după ce primele cinci filme au generat încasări totale de 4,5 miliarde de dolari, scrie The Daily Mirror.

Deadline a scris că Jerry Bruckheimer va reveni în „rolul” de producător executiv, dar viitorul lui Johnny Depp în franciza „Piraţii din Caraibe” devine tot mai incert.

Totodată, DailyMail TV scrie că vedeta de la Hollywood - care a jucat rolul Căpitanului Jack Sparrow timp de 15 ani - nu va reveni în următorul film.

Stuart Beattie, un scenarist al seriei, pare să confirme că actorul în vârstă de 55 de ani va „părăsi corabia”. „Cred că a avut o experienţă extraordinară. Desigur, a transformat personajul într-unul al lui, a devenit personajul care îl caracterizează. Copiii din toată lumea îl iubesc şi personajul a fost minunat pentru el, a fost minunat şi pentru noi şi sunt foarte, foarte fericit. Cred că Jack Sparrow va fi moştenirea lui. Este singurul personaj pe care l-a jucat de cinci ori, cel în care se deghizează la spital, când vizitează copiii bolnavi şi aşa ni-l vom aminti. Înainte de Jack Sparrow, Depp era considerat un actor independent, rebel, care a făcut acele filme minunate ale lui Tim Burton, dar nu era neapărat un STAR în puterea cuvântului şi mulţi oameni au ridicat din sprâncene când a fost distribuit în acest film.Pentru că nu era un actor dovedit comercial. O mare vedetă. Făceam un film mare şi puneam acest actor independent, rebel, în mijlocul lui, a fost o nebunie... A fost un miracol că a funcţionat.

Am fost emoţionaţi, dar totul s-a legat şi am ajuns la public. Sunt mândru să iau parte la aşa ceva”, a spus Beattie.

Ultimul film cu Johhny Depp din franciză, „Dead Men Tell No Tales”, a primit recenzii din ambele tabere, devenind însă cel mai neprofitabil din seria „Piraţii din Caraibe”.Tensiunile survin după ce fosta soţie a lui Depp, Amber Heard, l-a acuzat pe actor că a bătut-o şi a divorţat de el, iar Johhny a fost implicat într-un proces împotriva fostei lui echipe de management, care s-a soluţionat în luna iulie.

Între timp, Johnny este implicat în procesul cu un director responsabil cu găsirea locurilor pentru filmare, care îl acuză că l-a agresat, pe platoul producţiei City of Lies. Depp neagă acuzaţia respectivă.

Citește și: