Silviu Bănilă
6677 vizualizări 13 iun 2019

Liliya Novikova era singură acasă şi corpul ei neînsufleţit a fost găsit în baia locuinţei din Moscova, scrie mirror.co.uk.

Un geniu al matematicii, având o diplomă în inginerie la o universitate de top din Rusia, Novikova a respins ofertele de muncă ale unor companii uriaşe, pentru a deveni jucătoare profesionistă de poker, cu o carieră incredibilă.

Aceasta era celebră atât în mediul online, cât şi la masa reală de poker, deţinând mai multe canale dedicate acestui sport.

Liliya a vea contract cu site-ul PokerStars. Channel 5, o televiziune rusească, a deplâns moartea fetei, considerată „cea mai sexy jucătoare de poker” din ţară.

Părinţii lui Novikova s-au îngrijorat după ce tânăra nu le-a mai răspuns la telefon, apartamentul acesteia fiind situat în cartierul luxos Kutuzovsky Prospekt.

Ei i-au rugat pe vecini să verifice locuinţa şi cadavrul fetei a fost găsit în baie.

„După primele examinări ale trupului neînsufleţit al femeii, am descoperit semnele electrocutării”, au declarat legiştii ruşi.

Se pare că tânăra îşi încărca telefonul în baie când s-a produs accidentul bizar.

Unele surse au precizat că încărcătorul ar fi fost „defect” şi a rezultat şocul electric, în urma căruia victima s-a lovit la cap. Medicii vor efectua o autopsie, pentru a stabili cauza exactă a decesului frumoasei jucătoare de poker.

În clipurile sale, aceasta îi învaţă poker şi îi felicită pe soldaţii ruşi, cu ocazia Zilei Apărătorului Patriei, scene filmate în februarie 2019.

Novikova a fost o practicantă avidă de ciclism, box şi alte sporturi. De asemenea, tânăra avea un magazni online unde vindea haine cu tematică poker.

Administratorul grupului ei oficial de pe reţeaua socială rusă Vkontakte a prezentat cu greu vestea morţii fetei: „Nu ştiu cum să vă furnizez o asemenea informaţie, m-am gândit mult şi mi-e foarte greu.

Liliya a murit. Ieri, într-un accident. Nu mai este cu noi. Ne-a părăsit”, a scrie acesta pe pagina respectivă.

Foto: Captură YouTube.com

Citește și: