Ionela SAMOILĂ
31491 vizualizări 8 apr 2012

Un studiu recent citat de Daily Mail a scos la iveală că bărbatul pe care majoritatea femeilor şi l-ar dori ca partener consumă preparate din carne, conduce un Audi şi îşi sună mama de două ori pe săptămână.

De asemenea, acesta trebuie să bea bere, nu vin ori băuturi spirtoase, şi să câştige în jur de 58.000 de euro pe an. Înălţimea medie a bărbatului ideal este de 182 de centimetri, părul său este tuns scurt şi de culoare închisă, iar stilul său vestimentar, simplu şi elegant.

Rezultatele studiului realizat pe un eşantion de 2.000 de femei au arătat că vegetarienii nu sunt o opţiune preferată de prea multe femei şi că bărbaţii bărbieriţi şi lipsiţi de păr pe piept sunt mai avantajaţi decât cei păroşi.

"Se pare că femeile au aşteptări ridicate atunci când vine vorba de bărbatul perfect. Acestea nu vor ca el să fie prea împopoţonat sau dichisit, ci mai degrabă stilat şi în pas cu moda. Interesant este că femeile nu preferă genul sportiv, ci pe cel cu un aspect inteligent", spun cei care au realizat studiul.

Cercetarea a mai scos la iveală că femeile preferă bărbaţii cu studii şi cu un loc de muncă care să le asigure un trai decent. 15% dintre respondente au declarat că bărbatul perfect trebuie să aibă cel puţin o diplomă de masterat sau de doctorat.

70% dintre femeile chestionate au spus că preferă să se întâlnească cu un bărbat care are venituri mai mari decât ele.

Sondajul a mai arătat că majoritatea femeilor ar vrea ca jumătatea lor să nu fie un om prea profund. 43% dintre acestea preferă ca partenerul lor să fie mai degrabă un bărbat glumeţ decât unul care se angajează în conversaţii profunde.

86% dintre respondente au spus că vor un bărbat care să fie sensibil, iar 64% dintre ele au afirmat că preferă să aibă alături un partener care să spună "Te iubesc" doar atunci când chiar este cazul.

Cifrele au arătat că 39% dintre femei îşi doresc ca omul de lângă ele să fie un împătimit al shopping-ului, în timp ce o treime ar prefera ca responsabilitatea cumpărăturilor să le revină în totalitate.

Interesant este că, în viziunea femeilor, bărbatul ideal ar trebui să urmărească competiţii sportive alături de prieteni la o terasă, şi nu să se uite cu ele acasă la seriale şi emisiuni.

În mod paradoxal, două treimi dintre femei au spus că ar prefera că partenerul lor să le marturisească atunci când le fug ochii după alte femei, decât să tăinuiască acest lucru.

De asemenea, bărbatul ideal ar trebui să posede un permis de conducere, să ştie să înoate şi să meargă pe bicicletă.

Mai mult decât atât, bărbatul ideal trebuie să fie şi descurcăreţ, să ştie să schimbe roata la maşină sau să repare o priză.


Citește și: