Silviu Bănilă
3013 vizualizări 15 feb 2019

Toţi angajaţii, în număr de 50-60 persoane - vor fi concediaţi. Motivul închiderii ţine de raţiuni economice, informează Paginademedia.ro.

Postul TV H a fost lansat în urmă cu două decenii de Fundaţia România de Mâine, ca un post şcoală, care funcţiona pe lângă Universitatea Spiru Haret. Numele postului a fost schimbat apoi în TVH2O şiîn final TVH.

Postul era în lista must-carry, în toate grilele distribuitorilor de cablu.

La finalul lui 2018, postul a fost relansat ca TVH Kids Channel, un canal pentru copii, cu Andra Gogan imaginea centrală a staţiei tv.

Aceasta se numără însă printre cei 100 de juraţi ai unei noi emisiuni de la Pro TV, „Cântă acum cu mine”, care va debuta în primăvară şi va fi prezentată de Cabral şi Loredana, jurat principal. Marele premiu va fi de 50.000 de euro.

 

Vloggeriţa a fost implicată recent într-un scandal, după apariţia unui filmuleţ interzis minorilor. Andra Gogan a negat vehement că ar fi fost protagonista unei producţii xxx şi s-a arătat afectată de insinuări. „Eu nu am fost niciodată în Rusia (n.r., ţara în care ar fi fost filmate scenele de sex între o tânără şi un bărbat). Sunt şocată de ce se întâmplă pe reţelele sociale. Începe să fie din ce în ce mai popular bullying-ul şi hate-ul. Aseară, la antrenament, un băiat prieten cu mine mi-a arătat. Bănuiesc că nişte copilaşi au găsit filmul pe un site pentru adulţi şi l-au aruncat pe net. Mi s-a părut şocant”.

La rândul ei, mama vedetei a declarat: „Am plâns pentru că e nedrept să acuzi pe cineva fără niciun pic de legătură. Dacă te uiţi doar o dată îţi dai seama că NU are nicio legătură cu Andra. Nu e ea. De la joc până la asta e o distanţă mult prea mare”.

Andra Gogan s-a născut la 17 aprilie 1998 în Buzău şi a fost „vocea” unor personaje la Disney Channel şi Disney Junior, printre care şi celebra Doctoriţa PLUŞICA.

Fundaţia Massmedia România de Mâine mai operează şi postul de radio Seven, care îşi continuă emisia, după închiderea TVH.

Citește și: