Florin Jinga
5248 vizualizări 21 mar 2019

Joe a mers în fiecare zi cu trenul pentru a continua să hrănească pisicile. La un moment dat, proprietarul unui complex de apartamente din apropiere s-a luat de bărbat din cauza felinelor. Atunci a realizat că trebuie să găsească o soluţie permanentă pentru pisicile sale, scrie Top Buzz.

Acesta a apelat la diverse adăposturi, dar nimeni nu a putut să-l ajute. După câteva încercări eşuate, a dat peste asociaţia We Care, care se ocupă de salvarea animalelor fără adăpost. Adăpostul pe care l-a găsit nu permite uciderea animalelor vagaboante şi este un sanctuar în care pisicile fără adăpost pot trăi în comunitate.

Încet- încet, dar sigur, Joe a reuşit să prindă toate cele 20 de pisici pentru a le aduce în noua lor casă. În ciuda unor zgârieturi, bărbatul a reuşit.

Povestea lui Joe nu se termină aici. Acesta a observat unele reparaţii care trebuiau făcute la adăpost, care nu puteau fi realizate din cauza bugetului mic de care dispunea We Care. Bărbatul s-a oferit chiar el să facă reparaţiile necesare. După ce a terminat de reparat, bărbatul a venit cu ideea să construiască mobilier pentru pisici. Toţi banii strânşi au ajuns la adăpost.

Joe încă mai petrece timp cu pisicile sale, în timp ce ele trăiesc în siguranţă la centru. Bărbatul vede voluntariatul său ca o modalitate de le mulţumi celor de la We Care pentru că l-au ajutat pe el şi pe pisicile lui.

Acesta a recunoscut că: „Nu a fost un iubitor de pisici din totdeauana, mai degrabă îndrăgea câini, dar acum...”.

Foto: Hepta

Citește și: