Laura HOLBAN
5053 vizualizări 15 ian 2012

Carrie Coggins ascundea un secret teribil când şi-a cerut iubitul şi tatăl fiului său în căsătorie. Ştia că Ric Coggins suferea de cancer la colon, iar doctorul îi spuse că mai are doar trei luni. Femeia a păstrat "verdictul" doar pentru ea, dorind ca Ric să lupte cu boala până la final şi să nu se lase doborât de cancer. Din cauza stării precare de sănătate a lui Ric, cei doi şi-au petrecut noaptea nunţii în spital, pe două paturi alipite, potrivit Daily Mail.

"Am fost devastată când doctorul mi-a spus că Ric mai are doar trei luni de trăit. Aşa că i-am cerut să se căsătorească cu mine, iar în ziua nunţii doar eu ştiam că mai are puţin timp de petrecut cu mine, el nu", a mărturisit Carrie care a rămas văduvă la doar 30 de ani.

Foto: Daily Mail

Ric şi-a descoperit boala în 2009, care a debutat cu câteva crampe puternice la stomac. După tratament, crampele au persistat, iar doctorul său i-a recomandat teste mai amănunţite. De ce se temea mai mult, cancer de colon, de asta nu a scăpat, Ric având rude care au suferit de aceeaşi boală. "Doctorul mi-a dat vestea la telefon şi pur şi simplu nu voiam să cred. Cum să aibă cancer la colon? Avea doar 31 de ani, iar fiul nostru Cory abia şapte luni. Ric era un tată extraordinar şi când l-am văzut după acest moment îmbrăţişându-şi fiul, mi-a rămas doar să mă rog că totul va fi bine", a povestit Carrie, acum mamă singură.

Foto: Daily Mail

După câteva operaţii, tumoarea a fost extirpată, însă doctorii au descoperit celule cancerigene şi pe ficat. Chiar înainte de Crăciun, ultimele analize indicau că tramatentul cu citostatice nu funcţionase, iar petele de pe ficat crescuseră în dimensiune. "Am rămas fără cuvinte, nu ne imaginasem că tratamentul ar putea da greş. Când doctorul ne-a dat vestea, Ric a intrat în şoc şi nu a mai spus nimic. După acea clipă, l-am căutat doar eu pe doctor să-l întreb cât i-a mai rămas de trăit. Abia am putut să mă mai ţin pe picioare când am auzit că erau doar trei luni", mărturiseşte acum Carrie. Aceasta a decis să nu îi spună lui Ric deoarece acest lucru i-ar fi tăiat din avântul cu care el lupta împotriva cancerului. "A fost greu de suportat. De fiecare dată când îl priveam, cuvintele doctorului îmi răsunau în minte", spune femeia.

Foto: Daily Mail

Astfel, Carrie a decis că nu mai este timp să amâne nunta şi în câteva săptămâni s-au căsătorit. Noaptea nunţii şi-au petrecut-o în spital, pe două paturi alipite. La începutul lunii aprilie, starea lui Ric s-a înrăutăţit şi, în decurs de o săptămână, acesta s-a stins din viaţă.

Foto: Daily Mail

"Cory şi cu mine încercăm să ne obişnuim să trăim fără Ric. Pot doar să mă bucur că l-am avut în viaţa mea, acesta este motivul pentru care mă ridic din pat în fiecare dimineaţă. Mă bucur pentru timpul pe care Ric l-a petrecut alături de Cory şi peste câţiva ani, fiul meu va afla ce tată minunat a avut", îşi încheie Carrie povestea. Ea s-a implicat în activităţile organizaţiilor non-guvernamentele pentru a atrage atenţia asupra incidenţei acestei maladii în rândul tinerilor. "Dacă strădania mea salvează măcar viaţa unei persoane, atunci voi ştii că a meritat tot", a mai adăugat tânăra mămică.

Foto: Daily Mail

Citește și: