Un fermier din Laboulaye, Argentina, rămas văduv, a decis să-i dedice fostei sale soţii un „monument” inedit. Pedro Martin Ureta a plantat nu mai puţin de 7.000 de copaci pentru a contura forma unei chitări, instrument muzical îndrăgit de partenera sa de viaţă.

Graciela s-a stins din viaţă la vârsta de 25 de ani, în timp ce era însărcinată cu cel de-al cincilea copil, scrie dailymail.co.uk. Imediat după acest moment, argentinianul şi cei patru copii ai său au decis să cinstească memoria femeii într-un mod special.

Amintindu-şi că odată, în timpul unui zbor cu avionul, Graciela remarcase o fermă care părea să aibă forma unei găleţi cu lapte, aceştia s-au gândit să facă ceva similar. Aşadar, au plantat o pădure cu 7.000 de eucalipţi şi chiparoşi, căreia i-au dat însă forma unei chitări.

FOTO: dailymail.co.uk

„Era singurul lucru prin care simţeam că este posibil să simţie vie prezenţa mamei”, a povestit Maria Julia, una dintre fiicele lui Pedro şi a Gracielei.

FOTO: dailymail.co.uk

În ciuda dragostei pe care i-a purtat-o soţiei lui, Pedro nu a reuşit însă să vadă niciodată, de sus,  „monumentul” dedicat acesteia, întrucât se teme de zborul cu avionul.

Citește și: