Alexandra Mortu
5624 vizualizări 22 apr 2019

Cadavrul rechinului a fost găsit în noiembrie anul trecut de către un explorator urban în parcul Wildlife Wonderland. 

Luke Mcpherson, care a descoperit-o pe Rosie în „acvariul” suspendat, a filmat momentul şi l-a împărtăşit cu cei de pe reţele de socializare, adunând 11 milioane de vizionări.

Rosie a „suferit” mult din cauza curioşilor care nu aveau tocmai intenţii bune. Chiar dacă mulţi vizitatori apreciau raritatea situaţiei în care se afla rechinul, unii au avut tentative de a vandaliza „acvariul” în care se afla.

Totuşi, datorită faimei cauzate de videoclip, rechinul alb a reuşit să găsească o nouă „casă” mai primitoare, mulţi dintre cei care au comentat la postare susţinând că aceasta trebuie mutată într-o zonă special amenajată pentru a fi valorificată aşa cum trebuie şi pentru a nu ajunge la groapa de gunoi.

Astfel, recent organizaţia „Crystal World and Prehistoric Journeys”, din Meadows, a venit să o salveze. 

Însă acest lucru nu va fi un proces tocmai uşor deoarece rechinul a murit în 1998 şi nu a fost păstrat în condiţii tocmai potrivite. 

Potrivit publicaţiei Daily Mirror, Shane McAlister, u nangajat al organizaţiei, a declarat că „acvariul” în care s-a aflat Rosie atâtea luni de zile a fost vandalizat şi partea de sus a fost ruptă iar gunoaiele nu au întârziat să apară, ceea ce a dus la un anumit grad de deteriorare al cadavrului. 

Citește și: