278 vizualizări 16 apr 2019

Oaia Barbara are un uger foarte lăsat ceea ce o face să aibă dificultăţi atunci când îşi hrăneşte mieii. Proprietarii ei, David Cross, 50 de ani, şi soţia sa, Kathryn, 48 de ani, au găsit o soluţie neobişnuită, dar de efect, un sutien.

Kathryn spune că oaia este bătrână, are o greutate perfectă şi este sănătoasă, dar când ugerul ei este plin cu lapte, încep şi problemele. Proprietara susţine că atunci când se întâmplă asta, ugerul se târăşte pe jos.

Aceasta mai spune că atunci când Barbara „a fătat cei doi miei gemeni, aceştia nu au putut ajunge la ţâţe ca să se hrănească”. Kathryn îşi aminteşte ce spunea David: „Glumea şi spunea că are nevoie de un sutien pentru sprijin”.

Întâmplarea face că vecinul celor doi a aruncat un sutien vechi. David a tăiat două găuri bine poziţionate pentru ca ţâţele să iasă uşor şi ca mieii să se poată hrăni.

„Mieii au fost un pic reticenţi la început, dar cu puţină încurajare, gemenii au încercat şi au primit ceea ce voiau”, îşi aminteşte proprietara şi subliniază că oaia Barbara „a fost total nepăsătoare la întreaga experienţă".

Kathryn spune că este prima dată când David a trebuit să pună un sutien unei oi, dar „a mers atât de bine încât s-ar putea să repete experienţa într-o zi".

Foto: Captură

Citește și: