Razvan Tupa
736 vizualizări 5 oct 2018

"Johnny English loveşte din nou/ Johnny English Strikes Again"

Este exact ce spune titlul peliculei lansate în weekendul cu referendum. Jake Lacy, Olga Kurylenko, Emma Thompson şi Ben Miller sunt partenerii lui Rowan Atkinson în noua peliculă dedicată lui Johnny English. După ce un atac cibernetic demaschează identitatea agenţilor sub acoperire din Marea Britanie, Johnny English este forţat să revină pentru a găsi faptaşul. Al treilea film din serie îl pune pe agentul secret întâmplător în situaţia de a fi ultima şansă a serviciilor secrete britanice.

Noua serie de aventuri ale simpaticului agent britanic arată cam aşa:

Venom

Tom Hardy interpretează rolul lui Eddie Brock, care, din jurnalist concediat, ajunge supererou cu probleme de personalitate, de pe urma unei substanţe misterioase de provenienţă extraterestră. Nu doar el are de suferit: Michelle Williams şi Riz Ahmed interpretează câteva dintre rolurile secundare şi, până la urmă, toată lumea are nevoie de salvare. Toată lumea, la propriu.

Supereroul trece prin acest tip de transformări:

"Wheely: Voios şi Iute/ Wheely"

O animaţie care vine cu o poveste cu maşini. Wheely e un taxi care vrea să fie rege în oraşul lui, dar, în loc să câştige titlul, se alege cu o pasiune pentru o maşină de lux. De-acolo începe o cursă plină se suspans, în lumea interlopă a maşinilor cu apucături umane.

Jocul maşinilor din desene animate arată în felul următor:

 

Citește și: