438 vizualizări 14 nov 2010

UFO Digest, un site specializat în ştiri despre fenomene paranormale, a publicat sâmbătă o înregistare video despre care susţine ca ar putea fi "un OZN filmat în România".

Autorul înregistrării, skydiver12345, povesteşte că în timp ce încerca să filmeze luna, a observat un obiect aflat la "o altitudine de circa 5.000-6.000 de metri", care "nu făcea zgomot şi nu emitea semnale luminoase intermitente". Tot el a mai spus, că în timpul filmării, a întâmpinat dificultăţi în a focaliza obiectul deoarece "acesta se mişca".

UFO Digest este "o comunitate de autori, cititori, scriitori, fotografi şi videografi" ce prezintă informaţii despre fenomene paranormale şi obiecte zburătoare neidentificate.

Incepand de pe 15 noiembrie, DESCOPERA.ro te provoaca sa citesti maratonul de articole "DESCOPERA EXTRATERESTRI DINTRE NOI", un serial care te pune fata in fata cu una dintre cele mai mari dileme ale secolului XXI: suntem singurele creaturi inteligente din Univers? Citeste despre istoria si cazuistica OZN si ai sansa de a castiga un superlaptop de la eMAG.

Citește și: