Mădălina CHIŢU
154 vizualizări 28 apr 2014

MASTERCHEF aduce, săptămâna aceasta, prima probă în deplasare pentru concurenţii care ajung în Portul Constanţa. Împărţiţi în două echipe, cea roşie şi cea albastră, cei rămaşi în cursă primesc din partea chefilor MASTERCHEF sarcina de a găti în aer liber.

Pentru prima oară confruntaţi cu munca în echipe mari, conduse de căte un lider, dar şi cu stresul pe care îl implică gătitul în cantităţi mari, concurenţii vor avea parte de momente tensionate, situaţii limită, schimb de replici tăioase, pentru ca spiritele se vor încinge la malul mării. Cui i se vor îneca corăbiile şi care echipă va primi aprecierea celor trei juraţi, telespectatorii Pro Tv vor afla în ediţia MASTECHEF de marţea aceasta, 29 aprilie, de la ora 20.30.

Şi tot în această ediţie, desertul se dovedeşte a nu fi atât de dulce pentru unii concurenţi. Cei intraţi la proba „Testul sub presiune” vor avea de făcut bezele. Cei trei chefi vor fi nemiloşi şi nu se vor lăsa îndulciţi, astfel că ediţia de săptămâna aceasta va una de-a dreptul amară pentru cei care vor fi eliminaţi.

Citește și: