Razvan Tupa
383 vizualizări 22 nov 2018

Cu toate că reprezentanţii localităţii din inima Bavariei s-au arătat destul de reticenţi şi caută soluţii alternative pentru modul în care copiii din oraş pot primi cadourile prin intermediul municipalităţii, un purtător de cuvânt din partea Comisiei Europene a declarat pentru secţiunea Brussels Playbook a site-ului Politico Bruxelles că nu este nicio problemă, informează Euronews.

"Moş Crăciun ar trebui să aibă adresa familiei ca să aducă darurile cerute în scrisoare, desigur, adresă oferită cu consimţământul părinţilor, în cazul minorilor", a spus acesta.

"Regulile privind adresele private există de decenii bune, iar legislaţia care are în vedere protecţia datelor nu a schimbat această situaţie."

Anual, în brad, erau agăţate până la 4.000 de bilete cu dorinţe.

Scrisorile pentru Moş Crăciun, suspectate că încalcă legislaţia europeană privind protecţia datelor

Vârsta la care trebuie să le spui adevărul despre Moş Crăciun

Între 2 şi 6 ani, copiii trăiesc într-o lume imaginară, fără probleme, restricţii sau frustrări. Din universul lor, face parte şi Moş Crăciun, un personaj care le asigură încrederea, siguranţa şi echilibrul emoţional.

Astfel, până la vârsta de 6-7 ani, este bine ca micuţii să creadă în existenţa Moşului, pentru a-şi satisface nevoile emoţionale în plină dezvoltare şi pentru a dobândi încredere în lumea ce-i înconjoară.

După vârsta de 7 ani, creierul lor este mai dezvoltat, iar adevărul despre Moş Crăciun este un pas pe care copiii îl vor face cu bucurie, întrucât se vor simţi mai responsabili şi mai puternici, scire CSID.

Foto:Hepta

Citește și: