”Sunteţi minunaţi. Am primit mii de mesaje. O să fiu bine. A fost aşa cum a trebuit să fie...Îngerul meu păzitor mi-a fost alături", a scris Mira în descrierea unei fotografii.

 

Sunteti minunaţi. Am primit mii de mesaje. O sa fiu bine. A fost asa cum a trebuit sa fie... Îngerul meu păzitor mi-a fost alături

A post shared by MIRA 👑 #divina?! (@mira) on

Reamintim că membrii trupei DJ Project, Gino Manzotti, DJ Maxx şi Mira au suferit un accident rutier, luni, pe DN7, în judeţul Vâlcea, când un TIR s-a răsturnat şi a lovit două maşini.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, inspectorul Gabriel Popescu, declara, luni, că Gino Manzotti, DJ Maxx şi Mira au fost transportaţi la spitalul din Râmnicu Vâlcea. La spital a ajuns şi şoferul TIR-ului, un bărbat în vârstă de 56 de ani, care, într-o curbă, s-a răsturnat pe sensul opus de mers, lovind maşina în care se aflau cântăreţii şi încă una care circula în spatele lor.

Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz şi efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.

Citește și: