Ana Obretin
2444 vizualizări 27 dec 2018

Miley Cyrus şi Liam Hemsworth s-au cunoscut în 2009, pe platourile de filmare ale peliculei ”The Last Song”.

Una dintre fotografii prezintă cuplul în faţa unui aranjament floral, alături de textul "12.23.18", ce sugerează că nunta a avut loc duminică.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

12.23.18

O postare distribuită de Miley Cyrus (@mileycyrus) pe

Dec 26, 2018 at 12:48 PST

La nuntă au participat familiile celor doi şi prietenii apropiaţi. O altă fotografie este însoţită de textul "Probabil acesta este sărutul nostru cu numărul un milion".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This is probably our one - millionth kiss ....

O postare distribuită de Miley Cyrus (@mileycyrus) pe

Dec 26, 2018 at 12:44 PST

Şi Liam Hemsworth a publicat o fotografie pe contul său de Instagram, cu textul "Iubirea mea".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My love ❤️

O postare distribuită de Liam Hemsworth (@liamhemsworth) pe

Dec 26, 2018 at 3:03 PST

Imagini care sugerau că cei doi s-au căsătorit au fost publicate iniţial de Conrad Carr, un prieten al cuplului, luni seară.

În acele fotografii, Liam Hemsworth, în vârstă de 28 de ani, apare în smoching, alături de fraţii săi la fel de celebri Chris şi Luke. De asemenea, într-o imagine apar Hemsworth şi Cyrus, în vârstă de 26 de ani, care este îmbrăcată în alb, ambii ţinând un cuţit şi pregătindu-se să taie ceea ce pare a fi un tort de nuntă.

Cyrus şi Hemsworth s-au logodit în 2012 şi s-au despărţit un un mai târziu şi şi-au reluat relaţia în 2016.

Miley Cyrus a publicat şi un clip de la petrecerea organizată după ceremonie. Îmbrăcată în rochie de mireasă, cântăreaţa a fost filmată în timp ce dansează în picioarele goale, pe melodia ”Uptown Funk” a lui Mark Ronson. 

Cântăreaţa şi actriţa americană Miley Cyrus a devenit cunoscută datorită serialului pentru adolescenţi "Hannah Montana", în care a interpretat rolul principal. Ea a devenit unul dintre cel mai de succes artişti Disney. Fiică a interpretului de muzică country Billy Ray Cyrus, ea şi-a lansat în 2013 cel de-al patrulea album, "Bangerz", care include hituri precum "We Can't Stop" şi "Wrecking Ball", care au fost promovate prin clipuri provocatoare.

În ultimii ani, Miley Cyrus s-a aflat în atenţia presei internaţionale mai degrabă pentru controversele provocate decât pentru cariera sa. Ea a generat noi controverse în 2013, după ce a fumat, în timpul show-ului MTV European Music Awards, transmis în direct la mai multe posturi de televiziune, ceva ce părea să fie o ţigară cu marijuana, după ce a fost premiată la categoria cel mai bun videoclip, pentru piesa "Wrecking Ball". Totodată, dansul ei lasciv şi simularea masturbării alături de Robin Thicke, la gala MTV Video Music Awards, în vara anului 2013, a scandalizat opinia publică internaţională. Miley Cyrus a lansat, de asemenea, o nouă "modă" în showbizul internaţional în 2013 - twerking-ul (dans lasciv în poziţie aplecată obţinut prin ondularea exagerată a bazinului, n.r.).

Actorul australian Liam Hemsworth a debutat în televiziune, cu un rol în serialul "Neighbours", dar a făcut destul de rapid tranziţia spre marele ecran, remarcându-se în lungmetrajele "Triunghiul", "Numere fatale" şi "Jocurile foamei/ The Hunger Games". Liam Hemsworth a putut fi văzut şi în filmul de acţiune "Eroi de sacrificiu 2/ The Expendables 2".

Foto: Hepta

Citește și: