748 vizualizări 15 feb 2011

Şerban Huidu şi-a vizitat colegii din studioul Kiss FM şi a intrat în direct în cadrul unei emisiuni, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

În 29 decembrie, realizatorul TV Şerban Huidu a fost internat în stare de comă la Spitalul Universitar din Innsbruck, după ce a suferit un accident pe o pârtie de schi din apropierea staţiunii. El a fost menţinut în stare de comă indusă, pentru a i se face investigaţii medicale.

La aproape o săptămână de la accidentul pe care l-a suferit pe o pârtie de schi din apropierea staţiunii austriece, pe 29 decembrie, Şerban Huidu a părăsit secţia de Terapie Intensivă şi a fost mutat într-o rezervă a spitalului din Innsbruck.

Pe 6 ianuarie, Şerban Huidu a început exerciţiile fizice de recuperare, proces programat să dureze circa două săptămâni, la Spitalul Universitar din Innsbruk, programul urmând să fie continuat la o clinică din România. La aproape o săptămână de la accident, Şerban Huidu a părăsit secţia de Terapie Intensivă şi a fost mutat într-o rezervă a spitalului din Innsbruck.

Şerban Huidu are 34 de ani şi este realizator de radio şi de televiziune. El prezintă, împreună cu Mihai Găinuşă, show-ul matinal de la postul de radio Kiss FM, precum şi emisiunea săptămânală de la Prima TV "Cronica Cârcotaşilor".

AFLAŢI AICI CUM A CĂZUT aproape 10 metri Şerban Huidu înainte de a se izbi de copaci

Innsbruck, capitala Alpilor austrieci, staţiunea unde s-a accidentat Şerban Huidu. Plus: POLITICIANUL ROMÂN CARE ARE VILĂ DE DE 450.000 ÎN ZONĂ

Florin Huidu, tatăl lui Şerban: le mulţumesc foarte mult celor care au transmis mesaje de încurajare

La spitalul din Innsbruck sunt trataţi, anual 200 de pacienţi cu răni asemănătoare celor suferite de Şerban Huidu

MEDICII AUSTRIECI, LIVE DESPRE STAREA DE SĂNĂTATE A LUI ŞERBAN HUIDU: Va fi scos treptat din comă

Şerban Huidu s-a PRĂBUŞIT 10 METRI PRINTRE COPACII DE PE MARGINEA PÂRTIEI. Schiul i s-a blocat într-un şanţ ud

MEDICII I-AU REDUS MEDICAMENTAŢIA LUI ŞERBAN HUIDU iar luni va fi deplin conştient

ŞERBAN HUIDU, ÎN COMĂ după ce a suferit un accident la schi - INFORMAŢII LIVE- Mihai Găinuşă, pentru Gândul: "cred că o să scape, mă îngrijorează ce o să fie după"- EXCLUSIV. VIDEO

Citește și: