Diana MARCU
6133 vizualizări 3 mar 2015

Sezonul cinci aduce un nou juriu, dar şi noutăţi şi surprize, promite postul tv. Mihaela Rădulescu şi Bebe Cotimanis sunt cei doi noi juraţi care debutează în show-ul de talente, ei alăturându-se Andrei şi lui Andi Moisescu, la butoane.

De data aceasta mult mai multe pentru că acum pe masa juraţilor apare şi un altul - auriu, aşa numitul golden buzz, un buton care trimite un concurent direct în semifinală şi creazăspectacol în momentul în care este apăsat. La preselecţii, organizate în opt dintre oraşele în care a ajuns caravana Românii au talent, juraţii au folosit acest buton, salvându-şi astfel concurenţii preferaţi pentru următoarea etapă.

Gazdele emisiunii rămân Smiley şi Pavel Bartoş, care s-au declarat surprinşi de diversitatea talentelor întâlnite în caravană.Foto: Pro TV

Postul tv anunţă o locaţie nouă şi un decor spectaculos, "high-tech, unic în România, cu elemente inedite, totul gândit pentru a pune în evidenţă spectacolul talentelor". Potrivit unui comunicat al postului tv, decorul este complet nou, de la podeaua care reflectă concurenţii şi până la scenotehnica impresionantă cu lumini inteligente şi un video wall de 8x4 metri.

"Astfel, pentru prima dată, decorul Românii au talent s-a aliniat celor folosite în versiunile din Marea Britanie sau Statele Unite ale Americii. Preselecţiile au fost filmate de către 20 de operatori şi au fost folosite pentru fiecare show câte 12 camere full HD şi 6 camere independente", se arată în acelaşi comunicat.

 

Citește și: