1529 vizualizări 28 mai 2011

Pro TV a fost lider de audienţă, vineri, cu finala celui de-al 11-lea sezon "Dansez pentru tine", atât pe publicul din mediul urban, cât şi pe cel comercial, două milioane de persoane urmărind emisiunea în minutul de aur, 22.56, informea televiziunea.

Cel de-al 11-lea sezon "Dansez pentru tine" s-a încheiat plin de strălucire şi cu lacrimi de fericire în ochii tuturor celor care au participat. După o seară completă, plină de neprevăzut, lacrimi, surprize, dansuri spectaculoase şi invitaţi speciali, telespectatorii şi-au ales câştigătorii.

Pro TV a fost lider detaşat de audienţă pe tot parcursul finalei, atât pe întregul public din mediul urban, cât şi pe cel comercial. Două milioane de telespectatori la nivelul întregii populaţii a României au urmărit în minutul de aur, 22.56, competiţia visurilor, când Pro TV a înregistrat 11,8 puncte de rating pe întregul public din mediul urban şi 35,8 procente din cota de piaţă pe publicul cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani din mediul urban.

70,33% dintre telespectatorii care au votat şi-au dorit ca Edy şi Corina Bud să fie câştigătorii marelui premiu de 60.000 de euro şi ai trofeului visurilor. Alături de coregraful lor, Bogdan Boanta, Corina Bud şi Edy au adus în faţa telespectatorilor coregrafii memorabile la "Dansez pentru tine", iar Edy a demonstrat ţării întregi că talentul se poate naşte oriunde şi nu ţine cont de sărăcie şi neajunsuri. Plângând în hohote de fericire, Edy, Corina şi Bogdan şi-au îmbrăţişat sursele de energie, afecţiune şi creativitate, mai precis numeroasa familie a lui Edy, formată din 9 membri. Corina a mărturisit că doar când l-a născut pe fiul ei, Robin, a mai fost atât de fericită şi a mulţumit telespectatorilor care au ales votând să ajute nu o viaţă, ci nouă vieţi.

Coregraful perechii câştigătoare, Bogdan Boantă, a mărturisit plângând de fericire că imaginaţia şi creativitatea lui au venit din energia pozitivă a lui Edy, care a demonstrat că este un talent înnăscut la dans, pictură şi design vestimentar. Dansul contemporan în ploaie al celor doi a stârnit în rândul publicului lacrimi de emoţie şi multe aplauze. Spectacolul nu a fost unul uşor de trăit pentru Edy şi Corina, care au avut parte şi de nenumărate surprize, care i-au făcut să plângă în hohote. Micuţă şi foarte carismatică, una dintre surioarele lui Edy l-a surprins pe fratele ei dansând alături de Bogdan Boantă un disco plin de energie. Corina a rămas şi ea impresionată când băieţelul ei, Robin, a urcat pe scenă şi i-a dăruit micuţei Roberta un buchet de flori. Părinţii lui Edy, precum şi cei 6 fraţi ai săi au simţit vineri că, atunci când te aştepţi mai puţin, miracolele se pot întâmpla. Cuceriţi până la lacrimi de prestaţia lui Edy de la "Dansez pentru tine" şi de premiul câştigat, părinţii şi cei 6 fraţi îl priveau pe Edy ca pe un erou.

Decebal şi Lavinia au fost desemnaţi de publicul telespectator pe locul al doilea în competiţia visurilor din această primăvară. Cu premiul aferent locului al doilea, de 20.000 de euro, şi cu un alt premiu de popularitate de 4.000 de euro, Decebal şi soţia sa, Dana, vor putea continua tratamentele şi terapiile pentru copilul lor Vlăduţ, născut cu sindrom Down. Decebal a fost fericit la finalul concursului atât de premiul substanţial care cu siguranţă va schimba în bine starea băieţelului lor, cât şi de faptul că speră să fi reuşit să schimbe măcar puţin mentalitatea oamenilor în ceea ce priveşte persoanele cu sindrom Down. Decebal şi-a stăpânit cu greu lacrimile în momentul în care în platoul emisiunii au dansat o mamă împreună cu fiul său, bolnav de sindromul Down, şi şi-a manifestat dorinţa ca Vlăduţ, fiul lui, să poată la un moment dat să danseze şi să se poarte asemenea lui Mohamed, băiatul care avusese, spre norocul său, parte de toate tratamentele şi terapiile specifice unei persoane cu sindrom Down.

Seara s-a terminat bine şi pentru Roxana Ionescu şi Ştefan Rebeja, care au ocupat locul al treilea pe podiumul sezonului al unsprezecelea. Pe lângă premiul de 15.000 de euro cu care să-şi ajute familia, Ştefan se poate mândri cu încă un vis împlinit, mai precis cu faptul că, alături de Roxana, a primit 10 pe linie la unele dintre dansurile din concurs, ba chiar şi multe felicitări de la Mihai Petre, care i-a considerat cea mai bună pereche din concurs.

Şi restul concurenţilor care au fost eliminaţi în cele 6 ediţii de până acum au avut parte de o seară fericită, pentru că fiecare dintre ei a primit un ajutor cu care să-şi permită să pornească pe drumul către implinirea visului lor. Mădălina Corduneanu, Alina Atodiresei, Aurora, Claudia şi Ştefan Gheorghiu au primit fiecare câte 6.000 de euro, care, împreună cu cei 1.500 de euro, premiul de consolare pe care l-au primit când au ieşit din concurs, să le folosească la împlinirea visurilor familiilor lor.

Finala a avut, pe lângă suspans, şi multe dansuri speciale executate de invitaţi unul şi unul. Cel mai sexy moment al serii a purtat semnătura a trei dive. Laura Cosoi, Gina Pistol şi Adriela Morar au dansat provocator în lanţuri, îmbrăcate sexy, cu haine mulate, din piele. Dacă la începutul coregrafiei fetele erau în lanţuri, dupa un minut de dans şi de mişcări desprinse parcă din imaginaţia bărbaţilor, fetele au reuşit să-l înlănţuiască pe cel care le ţinea la început captive.

Surorile Monica şi Gabriela Irimia - Cheeky Girls - au dansat pentru prima dată în ploaie, iar Liviu Vârciu a dansat şi el sub stropii de ploaie, însă un dans popular românesc, alături de nea Marin şi fiica acestuia. Cătălin Moroşanu a revenit glorios la "Dansez pentru tine" alături de coregrafa sa, Cocuţa, care a creat un dans ţigănesc plin de hotărâre şi umor, aşa cum îl prinde bine pe moroşanul pătimaş. Mihai şi Elwira Petre au arătat ce înseamnă un dans perfect şi au reuşit să transpună întreaga asistenţă în atmosfera gravă a dansului executat cu multă expresivitate de ei.

Departamentul Life, life@mediafax.ro

Citește și: