Silviu Bănilă
28041 vizualizări 12 iun 2019

Brittany Zamora, de 28 de ani, riscă până la 30 de ani de închisoare, după ce a fost acuzată că s-a culcat cu un elev de 13 ani, într-o şcoală din Goodyear, Arizona, scrie thesun.co.uk.

Femeia, care preda la clasa a şasea, a fost arestată în martie 2018, după ce părinţii îngroziţi ai victimei au descoperit că aceasta trimitea mesaje obscene pe telefonul fiului lor.

CITEŞTE ŞI: O profesoară care avea o relaţie cu un minor a fost prinsă datorită unei aplicaţii de monitorizare pentru smartphone

Zamora i-a scris puştiului că „este mai frumos pe zi ce trece” - adăugând: „Te doresc în fiecare zi, fără nicio limită de timp”.

Profesoara l-a atras pe minor în mrejele ei, printr-o aplicaţie de social media a şcolii, în cadrul Las Brias Academy, spun procurorii de caz.

Aceasta a folosit programul Classcraft pentru a vorbi cu elevi din afara şcolii - inclusiv cu victima sa.

„Dacă aş putea să demisionez şi să fac sex cu tine toată ziua, aş face asta”, sună un alt mesaj erotic al femeii, transmis copilului.

Zamora a făcut sex cu elevul de 13 ani în sala de clasă, în timp ce un alt elev stătea de „şase”.

Autorităţile spun că „amorezii” s-au atins reciproc, în timp ce alţi elevi vizionau un film la clasă.

Profesoara măritată a condus până la casa bunicilor adolescentului, unde a făcut sex cu el în maşină, în timp ce soţul ei era plecat la pescuit.

Cei doi au făcut schimb de fotografii explicite - Zamora trimiţându-i puştiului poze cu ea în lenjerie intimă.

În schimb, băiatul îi scria femeii scrisori de dragoste pe sticky notes - inclusiv un mesaj foarte clar: „Eşti sexy”.

Zamora, care a început să predea la şcoala respectivă cu un an înainte de producerea actelor de corupere sexuală, a făcut sex cu elevul de cel puţin patru ori.

Mai mult, acesta i-a cerut insistent să facă sex din nou cu el şi totul a fost demascat de cel care stătea „de pază” cât timp Zamora îl molesta pe colegul lui.

Pe de altă parte, soţul femeii a susţinut-o în coşmarul ce a urmat după acuzaţiile de corupere sexuală.

Femeia îşi va afla sentinţa finală în data de 12 iulie 2019.
 

Foto: Capturi YouTube

Citește și: