Mădălina CHIŢU
673 vizualizări 15 ian 2015

ProTv aduce pe micile ecrane un nou format de emisiune de tip cooking. După cinci sezoane de MASTERCHEF, în grila de programe a postului de televiziune din Pache va fi difuzată emisiunea ”VINE CHEFul”, etapa de casting pentru această nouă emisiune fiind deja programată, notează EVZ Monden.

Potrivit unor surse din interiorul postului de televiziune, ProTv nu va renunţa la MASTERCHEF.

Spre deosebire de MASTERCHEF, concurenţii noului show culinar sunt proprietari de restaurante cărora afacerea nu le mai merge atât de bine, având şansa de a fi salvaţi de intevenţia unui Chef renumit.

„VINE CHEFul” va fi varianta românească a formatului internaţional Kitchen Nightmares. Dacă în varianta britanică chef-ul care salvează restaurantele este celebrul Chef Gordon Ramsay, în varianta românească chef-ului este Victor Melian.

Foto: ProTv // Victor Melian, gazda emisiunii Vine CHEFul, show ce va fi difuzat în viitor de ProTv

Acesta se poate mândri cu o carieră vastă şi o experienţă variată în domeniul culinar, dobândită în călătoriile din întreaga lume, notează ProTv.

Chef Victor este pregătit să schimbe radical mersul lucrurilor din bucătăria restaurantelor cu probleme. Acesta va porni în curând la drum în toată ţara, pentru a ajuta restaurante aflate în situaţii delicate. El va fi responsabil de găsirea elementelor de noutate, de a reinterpreta meniurile şi îşi va aduce contribuţia prin know-how-ul dobândit în experienţa sa de 35 de ani în hospitality business.

Citește și: