Corina VÂRLAN
1558 vizualizări 26 feb 2013

Donna Lees, o femeie de 45 de ani din Marea Britanie, a ales o modalitate inedită prin care să i se adreseze femeii cu care bănuia că soţul său ar fi avut o aventură şi despre care aflase că ocupa postul de lector la Universitatea din Bath, Marea Britanie, scrie Daily Mail.

Femeia înşelată i-a trimis un e-mail amantei soţului său, iar în momentul în care aceasta din urmă nu a răspuns l-a retrimis către toate persoanele de la universitate care aveau acelaşi nume de familie ca şi lectorul.

Astfel, detalii intime despre presupusa aventură au fost transmise iniţial către 15 persoane care aveau acelaşi nume de familie ca şi presupusa amantă, printre care se numărau şi mai mulţi studenţi. Pe urmă, destinatarii au distribuit e-mailul altor câteva sute de prieteni.

Donna Lees a explicat ulterior că a obţinut adresele de e-mail ale profesorilor şi ale studenţilor care purtau numele de familie Russell, acelaşi cu cel al femeii cu care soţul său avusese o aventură, chiar de pe site-ul universităţii.

"Să fii catalizatorul care destramă o familie şi distruge încrederea şi dragostea dintre un tată şi cele două fiice ale sale este probabil o mare povară pentru tine, Claire", a scris britanica în e-mail.

Femeia susţine, de asemenea, că nu ar fi recurs la un astfel de gest dacă amanta soţului său ar fi răspuns la e-mail-ul trimis iniţial şi că aventura dintre cei doi ar fi durat câteva luni.

Soţii Lees erau căsătoriţi de 23 de ani şi aveau împreună două fiice, în vârstă de 18 şi 20 de ani. După acest incident aceştia au ales să se despartă.

Citește și: