103 vizualizări 14 apr 2008

Preşedintele în exerciţiu al Rusiei, Vladimir Putin ar fi divorţat acum două luni şi în curând va avea o nouă nevastă, în persoana unei binecunoscute gimnaste, notează publicaţia rusă Moskovski Korrespondent, citată de Rompres. Potrivit publicaţiei citate, viitoarea soţie a lui Putin este faimoasa gimnastă rusă Alina Kabaieva, în prezent deputat în Duma de Stat din partea Rusiei Unite, partidul puterii.

Moskovski Korrespondent, cotidian care aparţine oligarhului Aleksandr Lebedev, deputat în facţiunea din Dumă a Rusiei Juste, notează că se duce o adevărată luptă, printre companiile moscovite care se ocupă de organizarea nunţilor, pentru pentru dreptul de a se ocupa de ceremonia căsătoriei lui Putin şi Kabaieva.

Un prieten apropiat al directorului firmei Art-management, care a participat la licitaţia închisă desfăşurată pentru viitoarea nuntă a lui Putin, susţine că acesta ar fi divorţat în urmă cu două luni, la un tribunal din Sankt-Petersburg. “Cel de-al doilea mandat legal prezidenţial se apropie de sfârşit, cele două fete ale cuplului Putin au crescut, una s-a căsătorit recent la Munchen, alta e studentă, iar pe cei doi soţi - Vladimir şi Liudmila - nu îi mai leagă nimic”, relatează Moskovski Korrespondent, estimând că după data de 7 mai, când va avea loc învestitura noului preşedinte ales al Rusiei, Dmitri Medvedev, Putin îşi va face ordine în viaţa personală.

Data nunţii lui Putin şi a Alinei Kabaieva ar fi fost deja stabilită pentru 15 iunie, când creştinii ortodocşi sărbătoresc Rusaliile, şi va avea loc, după cum susţine publicaţia citată, cel mai probabil la Sankt-Petersburg, oraşul natal al actualului preşedinte rus, la Palatul Constantin.

Potrivit Moskovski Korrespondent, specialiştii în imagine de la Kremlin au primit ordin de mai mult timp să pregătească “poporul, pentru schimbarea de la vârful puterii de la Moscova”. Din această cauza, toate televiziunile ruse - de la cele de stat până la cele private - au mediatizat intens căsătoria preşedintelui francez Nicolas Sarkozy cu fotomodelul Carla Bruni.

Ziariştii moscoviţi, notează Rompres, au încercat s-o contacteze fără succes pe gimnasta Alina Kabaieva, dar purtătorul său de cuvânt s-a limitat să denunţe că “totul nu este decât o minciună”. (A.I.)

Citește și: