Florin Badescu - Mediafax
3548 vizualizări 23 aug 2012

Rapperul american LL Cool J s-a luptat cu un hoţ care a pătruns în vila sa din Los Angeles, miercuri dimineaţă, reuşind să îl imobilizeze şi să îl reţină în bucătăria locuinţei sale până la sosirea forţelor de poliţie, au anunţat autorităţile americane, citate de Reuters.

Hoţul pe care LL Cool J l-a prins în vila sa cu puţin înainte de ora locală 01.00 este un bărbat fără adăpost, în vârstă de 58 de ani, a anunţat Richard French, purtător de cuvânt al Poliţiei din Los Angeles.

"A existat o scurtă confruntare fizică între cei doi", a precizat el.

După aceea, LL Cool J a telefonat la poliţie, iar hoţul - al cărui nume nu a fost dat publicităţii - a fost luat în custodie şi transportat la un spital din localitate.

El va fi acuzat de spargere de locuinţe şi furt.

"LL Cool J şi familia lui sunt în siguranţă şi vă mulţumesc tuturor pentru gândurile şi sprijinul vostru. În calitate de tată, soţ şi cetăţean, el este preocupat de siguranţa familiei sale şi cooperează cu autorităţile în această chestiune", a declarat Rhett Usry, agentul de presă al starului american.

James Todd Smith, născut în Long Island din New York, a adoptat numele de scenă LL Cool J, care vine de la expresia "Ladies Love Cool James" (Doamnele îl plac pe James cel cool). Cariera rap a artistului american în vârstă de 44 de ani a debutat cu albumul său "Radio" din 1985, foarte apreciat de criticii de specialitate.

În anii 1990, cântăreţul a câştigat două premii Grammy, pentru piesa "Hey Lover" şi pentru "Mama Said Knock You Out". Din 2009, LL Cool J a jucat în serialul de televiziune "NCIS: Los Angeles".

Citește și: