Florin Jinga
2492 vizualizări 6 nov 2018

Comentariile critice la adresa tinerei nu s-au lăsat mult aşteptate. Un utilizator a spus: „Domnişoară Goe, dovadă clară de nesimţire şi parvenitism. Acelaşi gen de om care aruncă gunoaiele pe stradă. O dovadă crasă de lipsă de bun simţ şi proastă creştere accentuată”.

O altă persoană spune, referindu-se la şoferiţă, că: „Prima dată când a văzut locurile de parcare pentru handicapaţi a crezut că sunt servicii speciale şi vine cineva să o ia ca pe o regină până în mall”

Imaginea postată pe o pagină de Facebook s-a viralizat rapid, iar în scurt timp, profilul tinerei a început să fie etichetat în secţiunea de comentarii.

Iniţial, femeia a răspuns sfidător: „Parchez unde vreau eu! Mâine o să o parchez tot acolo, măcar să fiu zilnic în centrul atenţiei”. 

După multe comentarii în care era criticată pentru atitudinea sa lipsită de respect, tânăra a revenit la sentimente mai bune şi şi-a cerut scuze.

„Nu credeam niciodată că se va ajunge aici. Prima dată luai totul ca pe o glumă. Dar degeneră prea tare. Orice om greşeşte, e omenesc. Asta nu înseamnă că trebuie să înjuraţi şi să folosiţi cuvinte jignitoare. Era prea aglomerat şi nu aveam loc de parcare. Nu dădui în cap la nimeni. Staţi calmi, mai mult de 10 minute nu am stat să ocup locurile. Îmi cer sincer scuze pentru toată nebunia creată”, a scris aceasta.

Foto: Facebook

Citește și: