Presupusa relaţie dintre Alex Velea şi Antonia, care a ţinut primele pagini ale tabloidelor în ultimele luni, ar putea fi doar o campanie de marketing, menită să crească numărul de concerte ale celor doi artişti.

Deşi presa tabloidă a scris că atât Antonia, cât şi Alex Velea au divorţat de partenerii lor, se pare că amândoi petrec în continuare timp cu Vincenzo Castellano, respectiv Ana Velea.

Prietenii din Italia ai Antoniei au declarat că aceasta şi-a făcut vacanţa alături de soţul ei, în Napoli şi în Campania. “Vincenzo s-a distrat toată vara în Italia, alături de prietenii săi, dar şi de soţia sa”, a declarat o sursă apropiată soţului Antoniei.

De altfel, şi Alex Velea, care s-ar afla în plin proces de divorţ cu soţia sa, s-ar vedea cu aceasta pe ascuns, fie noaptea, fie în alte oraşe decât Bucureştiul.

În orice caz, presupusa relaţie pare să-l fi ajutat numai pe Alex Velea, al cărui număr de concerte a crescut în această vară, pe când Antonia un pare să aibă vreun beneficiu de pe urma alăturării cu rapperul.

Citește și: