Alexandra Mortu
655 vizualizări 17 mai 2019

Pasagerul aflat sub influenţa alcoolului i-a atacat pe ambii piloţi ai aeronavei Boeing 737 şi i-a rupt piciorul unui steward chiar în timp ce se pregăteau să decoleze. 

Maxim Pashnin, în vârstă de 36 de ani, de asemenea a bruscat-o pe una dintre asistentele de zbor înainte să fie predat poliţiei de către căpitan şi copilotul lui.

Incidentul s-a petrecut în cadrul unui zbor din Novosibirsk, Siberia, către Moscova, în care erau îmbarcaţi 158 de pasageri.

Instalatorul, care acum riscă până la 6 ani de închisoare, a fost evacuat din avion înainte ca acesta să îşi continue traseul către destinaţie.

Se pare că atacul asupra pilotului şi asupra copilotului nu a fost surprins de camerele de supraveghere, însă o altă secvenţă a fost filmată – când Maxim împinge o însoţitoare de zbor şi se ceartă cu el.

Se pare că pasagerul agresiv a încercat să îi atace chiar şi pe poliţiştii care voiau să îl aresteze, iar acum este acuzat de huliganism şi violenţă împotriva forţelor de ordine.

O pasageră a declarart că: „Bine că s-a întâmplat cât încă ne aflam în aeroport, ci nu în aer. Îşi dai seama ce groaznic ar fi fost dacă începea să se comporte aşa în timpul zborului?”.

Scuza pe care a invocat-o pasagerul agresiv în faţa poliţiei a fost: „E greu să zbori cu Aeroflot când eşti treaz”, făcând referire la recentul incident groaznic care a avut loc la aeroportul din Moscova – Sheremetyevo – unde 41 de oameni au murit.

Compania de transport aerian vrea să obţină cea mai mare pedeapsă care poate fi dată pentru un astfel de incident.

Foto: Captură

 

Citește și: