Laura HOLBAN
117 vizualizări 12 ian 2012

Britanicul David Milington s-a înarmat cu mai multe cuţite şi cu un băţ de hochei şi a sărit să-l atace pe fostul său amic din copilărie, în mijlocul magazinului în care acesta lucra ca paznic. Atacul nu i-a reuşit în totalitate, Milington rănindu-l în final doar pe managerul magazinului care a sărit să-l oprească din gestul nebun, scrie Daily Mail.

Atacatorul s-a pregătit temeinic pentru atac, prezentându-se la magazin îmbrăcat total în haine negre, cu o căciulă neagră pe cap şi cu o centură încărcată cu mai multe arme albe. Acesta s-a îndreptat direct către Andrew Osbourne, pe care îl cunoştea din copilărie şi cu care avea ceva de împărţit, ţintindu-l cu cuţitele. Managerul Michael Walsh l-a urmărit pe atacatorul care alerga liber printre clienţi, l-a doborât la pământ, însă s-a ales cu o rană adâncă în pulpa piciorului şi cu o tăietură pe braţ. Atacatorul a rănit şi un alt bărbat care l-a ajutat pe Walsh, însă rana acestuia a fost minoră.

Foto: Daily Mail

Dus în faţa justiţiei, Milington a fost găsit vinovat de atac şi de port de arme albe, iar managerul magazinului a fost recompensat cu 250 de lire sterline pentru gestul său curajos. Acuzatul a fost testat de către doi psihiatri, unul dintre aceştia concluzionând că britanicul prezenta semne de schizofrenie. Judecătorul s-a declarat mulţumit cu probele care i s-au adus, iar pe Milington l-a declarat bolnav mental şi l-a trimis într-o instituţie specializată pentru tratament.

Citește și: