Mădălina CHIŢU
2058 vizualizări 14 mai 2015

Adrianne Lewis este o tânără de 18 ani din Michigan care vrea să intre în Cartea Recordurilor ca având cea mai lungă limbă din lume. Organul ei măsoară 10,16 centimetri, scrie Medical Daily.

"Cred că este moştenită, însă cred că am întins-o şi eu în timp, pentru că în copilărie scoteam limba des. Mama, bunica şi strabunicul meu au toţi limbi foarte lungi. În şcoala primară se făceau multe glume pe seama mea - aşa că scoteam limba şi îi speriam pe cei care mă agresau", a povestit adolescenta.

Adrianne, din Twin Lake, Michigan, SUA, a apărut chiar şi în emisiunea "Ripley’s Believe It Or Not", pe vremea când avea 13 ani, iar în urmă cu doi ani şi-a creat un cont pe Youtube, unde îşi postează toate trucurile.

Aceasta a declarat în cadrul unui interviu acordat recent că nu toată lumea o apreciază şi că a fost nevoită să şteargă o serie de comentarii ce i-au fost postate pe canalul de YouTube. ”Lumea mă acuză că îmi editez videoclipurile şi că limba mea nu este reală”, a mai spus tânăra.

Adolescenta speră să doboare recordul actual la secţiunea ”Cea mai lungă limbă din lume”. În prezent acest record este deţinut de un Nick Stoeberl, un tânăr de 24 de ani, a cărui limbă măsoară 9.9 centimetri.

Citește și: