Gandul.info
Marian Avram
1439 vizualizări 2 oct 2017

Fostul jucător de poker a reuşit să se filmeze în timp ce fugea din calea gloanţelor, alături de miile de oameni care participau la concert. Bilzerian a relatat şocat că o tânără, care se afla la câţiva metri de el, a fost împuşcată în cap.

„O fată tocmai a fost împuşcată în cap, în faţa mea. E o adevărată nebunie. E timpul să-mi iau arma şi să mă întorc”, a spus Bilzerian.

Luni, un individ a deschis focul asupra oamenilor care participau la un concert de muzică country, ce se desfăşura în incinta unui cazino din Las Vegas. În urma atacului, cel puţin 20 de persoane au murit şi alte cel puţin 100 au fost rănite.

Autorităţile au precizat că atacatorul a deschis focul de la un etaj superior al hotelului aflat în apropierea locului în care avea loc concertul.

Peste 20 de oameni au murit, iar mai mult de 100 au fost răniţi într-un atac armat care a avut loc în apropierea unui complex turistic, Mandalay Bay, din Las Vegas, după ce o persoană a deschis focul la un festival de muzică country. Printre cei decedaţi se află şi ofiţeri de poliţie, au transmis autorităţile, care au precizat că suspectul a fost anihilat.

Un martor a declarat că Jason Aldean, cântăreţ de muzică country, se afla aproape de finalul concertului atunci când au început focurile de armă. Kodiak Yazzi, de 36 de ani, a spus pentru AP că el şi iubita sa priveau prestaţia lui Aldean atunci când au auzit nişte sunete ce semănau cu artificii. Muzica s-a oprit temporar, iar apoi a început din nou până când s-au auzit alte împuşcături, iar artiştii au părăsit scena. Mii de oameni s-au grăbit să părăsească zona, iar focurile de armă au durat mai bine de cinci minute, a mai spus Yazzi, citat de The Guardian. 

Presa americană a transmis că hotelul Mandalay Bay a fost evacuat. Poliţia a recomandat tuturor să evite zona în cauză.

Un ofiţer de poliţie ar fi fost împuşcat, iar serviciile de urgenţă se află la faţa locului.

Pe reţelele de socializare ar fi existat o serie de anunţuri cum că suspectul ar fi fost împuşcat la etajul al 32-lea al hoteului, însă acest lucru nu a fost încă confirmat. Zeci de persoane au fost filmate părăsind clădirea în fugă.

Împuşcăturile au fost raportate în jurul orei locale 22:00 (08:00, ora României) în timpul festivalului Route 91 Harvest, în timp ce cântăreţul de muzică Jason Aldean cânta într-un cazinou extrem de popular.

Citește și: