Adriana Stanca
1980 vizualizări 30 dec 2013

Centrul Vechi al Bucureştiului, zona care îi atrage deopotrivă pe tinerii români şi pe turiştii care vor să se bucure de viaţa de noapte a Capitalei, va fi animat în noaptea de Revelion 2014 de diverse petreceri. Localurile au pregătit petreceri şi oferte speciale pentru cei care vor să întâmpine Anul Nou dansând alături de prieteni.

gândul a adunat informaţii despre evenimentele organizate de cluburile de pe Strada Lipscani, dar şi de pe cele adiacente. Vezi mai jos cât costă intrarea şi ce include preţul unui bilet.

El Dictator organizează petrecere de Revelion cu open bar şi open bufet. Cei care vor alege să petreacă noaptea dintre ani în clubul din centrul vechi vor putea servi băuturi diverse, dar şi gustări inedite precum frigărui de caşcaval cu măsline, frigărui de pepene galben cu prosciutto sau frigărui de struguri cu mozzarella. Biletul de intrare costă 250 de lei la categoria Golden Seats (scau la masă), 200 de lei – Scaun la bar sau 150 de lei pentru cei care nu vor neapărat un loc. Petrecerea va începe la ora 22:00, iar cei ce vor trece pragul clubului vor primi la intrare fie un papion (bărbaţii), fie o brăţară (femeile) din catifea aurie.

În Mojo intrarea costă 290 lei. Totuşi, dacă după ora 00:00 vor fi mai locuri libere, preţul biletelor ar putea să fie redus pentru cei care se hotărăsc în ultimul moment, au precizat organizatorii evenimentului pentru gândul. Preţul iniţial include open bar, bufet rece, şampanie. De muzică se vor ocupa, pe rând Mojo Band Live şi Dj Adi. În plus, petrecăreţii care vor să-şi încerce talentul pot participa la karaoke. Uşile se deschid la ora 21.00.

În Fire Club, petrecerea începe la ora 21:00. Pentru cei fără rezervare, intrarea costă 25 de lei, în timp ce pentru aceia care şi-au anunţat din timp prezenţa, preţul este de 75 de lei şi include şi meniul serii: aperitiv, fel principal – mixed grill şi desert. La cerere, poate fi oferit şi meniu vegetarian. De asemenea, pentru cei fără rezervare, dar care doresc şi meniu, preţul total al biletelui este de 100 de lei.

Foto: Facebook//Fire Club (Gabriela Tudor)

Club Goblin găzduieşte petrecerea „All Dolled Up New Year’s Eve”, începând cu ora 21:00. Intrarea costă 150 de lei pentru cei care nu vor neapărat să stea jos şi 180 de lei pentru aceia care doresc totuşi să aibă un loc rezervat la masă. În ambele cazuri, clienţii se pot bucura de open bar şi open buffet. De muzică se vor ocupa Skoo, Chesarion şi Keri.

Cafeneaua Club A îşi deschide uşile pentru clienţii care vor să le treacă pragul în noaptea de Revelion la ora 21:00. Biletul costă 200 de lei şi include open bar, bufet suedez şi grill. La desert, se vor servi tort de ciocolată, fructe, sărăţele, alune şi salatini. La subsol, în Club A, petrecerea va fi animată de trupa Ţapinarii, care va susţine un recital. Biletul de intrare va costa 15 lei. Pe de altă parte, cei care achită costul biletului pentru evenimentul din Cafeneaua Club A au acces gratuit în Club (în încăperea de la subsol).

Şi Club The Vault organizează o petrecere pentru noapte dintre ani. Intrarea îi va costa 300 de lei pentru cei care vor să îşi rezerve şi un loc la masă sau 270 de lei, pentru ceilalţi. Ambele variante includ bufet suedez (rece şi cald) şi open bar.

Pentru cei care visează la o atmosferă tipică teatrului burlesc sau cabaretului, Bordello Bar organizează un eveniment special pe 31 decembrie. Ţinuta clienţilor va trebui astfel să fie adaptată temei petrecerii ce va include şi momente artistice speciale. Preţul unui bilet costă 375 de lei şi include open bar şi gustări speciale, precum somon tartar cu ou de prepeliţă şi caviar, ruladă de curcan scandinav în crustă de mac cu sos cranberry sau frigărui de miel pe cruton de mămăligă.

Foto: Facebook//Bordello Bar

St. Patrick Irish Pub va găzdui de Revelion o petrecere disco. Uşile se vor deschide la ora 20.30 iar intrarea va costa 320 de lei pentru cei care vor să petreacă în încăperea de la parter şi 420 de lei pentru cei care aleg încă Pentru grupurile ce includ 12-20 de persoane se face o reducere de 5%, iar pentru cele mai mari de 20 de persoane, preţul scade cu 10%. Petrecerea include open bar şi ...

La ora 21:00 va fi deschisă şi petrecerea „We Love New Year’s Eve” din Elephant Pub&Club. Aici, locurile sunt limitate: 200. Pentru cei care vor să-şi rezerve şi un loc la masă preţul biletului este de 180 de lei, iar pentru ceilalţi, care nu optează pentru asta, 150 de lei. Sunt incluse bufetul suedez şi open bar-ul.

De bufet suedez, open bar şi şampanie se vor bucura şi cei care vor alege să petreacă Revelionul în The Embassy Hanul cu Tei. De asemenea, invitat special va fi DJ Dominique. Intarea costă 350 de lei, iar la grupurile mai mari de 10 persoane se face o reducere de 10%.

Pentru noaptea dintre ani, Papiota organizează un „Bairam dansat” ce promite să reînvie era muzicii Disco-Psychedelic. Intrarea costa 35 de lei şi include şi o cupă de şampanie ce va fi oferită la miezul nopţii. Uşile se deschid la ora 21:00.

Foto: Facebook//Papiota

20 de lei costă intrarea la petrecerea găzduită de Iron City în noaptea de Revelion. Reprezentanţii clubului au declarat pentru gândul că evenimentul nu va fi unul neapărat special sau care să abordeze vreo tematică specială pentru întâmpinarea Anului Nou. „Va fi o noapte de club normală. Noi ne respectăm clienţii fideli, care ştiu de ce vin aici. Nu vrem să inventăm tot felul de chestii... Nu vom avea open bar – fiecare plăteşte cât consumă”.

O petrecere inspirată de unul dintre cele mai aşteptate filme ale anului 2013 – „Marele Gatsby” – se va desfăşura în La Muse, începând cu ora 21:00-21:30. Evenimentul va reînvia atmosfera anilor ’20 din SUA cu ajutorul muzicii speciale – jazz, swing, foxtrot -, dar şi a momentelor artistice pregătite de dansatoarele La Muse. Totul va fi completat de clienţii care trebuie să îmbrace ţinute adaptate tematicii propuse. La final va fi premiată prezenţa feminină care aminteşte cel mai bine de celebra Daisy, iar cel mai „potrivit” Gatsby va fi şi el recompensat. Intrarea costă 200 de lei şi include gustări, băutură, şampanie şi tort.

Club Maraboo va avea şi un invitat special la petrecerea pregătită pentru Revelion. Este vorba de cântăreţul Maximilian, care va susţine un recital de 45 de minute, la ora 03:00. Preţul unui bilet este de 150 de lei şi include open bar. Pentru cei care vor şi o gustare, costul se dublează: 300 de lei. Deşi locurile sunt rezervate deja în totalitate, organizatorii au declarat pentru gândul că, dacă după ora 02:00-03:00 se mai eliberează, uşile se vor deschide şi pentru alţi clienţi.

El Comandante Junior organizează „Masquerade Revelion”, petrecere la care invitaţii trebuie să vină mascaţi. Participarea la eveniment costă 175 de lei pentru cei care vor să îşi rezerve un loc la masă sau 150 de lei – fără loc. În ambele cazuri sunt incluse bufetul suedez, open bar şi şampania ce va fi oferită la miezul nopţii.

Foto: Facebook//El Comandante Junior

Cei care vor să petreacă noaptea de Revelion în Club Freddo trebuie să plătească 340 de lei. Băutura şi gustările sunt incluse, iar muzica va fi asigurată de un DJ. Evenimentul va începe la ora 21:30.

True Club promite o petrecere ce va fi animată atât de un DJ, dar şi de Emanuel Mirea Band. Evenimentul va începe la ora 21:00, iar biletul costă 375 de lei pentru cei care fac rezervare. Sunt incluse open bar-ul, bufetul suedez şi şampania.

La Hanul cu Tei noaptea de Revelion va fi sărbătorită printr-un eveniment ce include atât muzica pregătită de un DJ, cât şi recitaluri live de jazz: Silvia Micu, Alexandru Burca şi Gabi Stănescu. Intrarea costă 350 de lei sau 300 de lei pentru grupuri mai mari de 10 persoane. Rezevările se pot face până pe 31 decembrie, înainte de ora 21:00.

Atelierul Mecanic va găzdui, de asemenea, o petrecere de Revelion. Intrarea va costa 50 de lei, iar muzica va fi asigurată de un DJ. Uşile se deschid la ora 22:00.

Citește și: