Ana Obretin
Florin Jinga
1230 vizualizări 13 sep 2018

La lansarea colecţiei Savage X Fenty, care a avut loc miercuri, artista originară din Barbados a apărut în faţa mulţimii adunate la Brooklyn Naval Yard într-o rochie mulată de culoarea cafelei, potrivit The Guardian.

Colecţia include modele variate de lenjerie, de la cele mai cuminţi la unele foarte îndrăzneţe, potrivite pentru orice femeie, de la dive la doamne însărcinate şi fete din vecini.

Una dintre vedetele de pe podium a fost top-modelul Bella Hadid. Pe podium au defilat şi două femei însărcinate, mândre de rotunjimile lor. 

Colecţia de toamnă/ iarnă 2018 este deja disponibilă în magazine.

Cântăreaţa nu se află la prima iniţiativă de acest tip, fiind celebră pentru colaborarea sa cu Puma, pentru o gamă de produse sportive devenită foarte populară.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Still SHOOK! 🙌 What was your fave look ?? #SavageXFW18 ✨cc: @gettyimages

A post shared by SAVAGE X FENTY BY RIHANNA (@savagexfenty) on

Sep 13, 2018 at 12:13am PDT

Rihanna, în vârstă de 30 de ani, s-a lansat şi în domeniul produselor cosmetice, anul trecut, cu gama Fenty Beauty.

Rihanna, pe numele real Robyn Rihanna Fenty, şi-a lansat primul album discografic în 2005, iar cel dintâi single care a ajuns pe primul loc în topul Billboard a fost piesa "S.O.S.". Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima poziţie a clasamentelor muzicale: "Umbrella", "Take a Bow" şi "Disturbia". Cel de-al optulea album de studio al artistei născute în Barbados şi cel mai recent este "Anti" şi a fost lansat în 2016.

Cu peste 250 de milioane de albume vândute în lumea întreagă, Rihanna, recompensată cu nouă premii Grammy, a ajuns un idol al noii generaţii.

Foto: Savagexfenty/ Instagram

Citește și: