49 vizualizări 23 dec 2008

În săptămâna de Crăciun, postul Acasă le oferă telespectatorilor trei concerte cu femei frumoase: Rihanna, Pussycat Dolls şi Sugababes. În ziua de Crăciun, de la 14.40, cadoul muzical este concertul Rihanna- Live în Montreal. Acest spectacol a fost un succes de casă, iar Rihanna şi-a demonstrat profesionalismul, oferitndu-le canadienilor un show impecabil.

În a doua zi de Crăciun, pe 26 decembrie, de la ora 14.40, cele trei Sugababes îi vor face pe telespectatori să danseze cu concertul lor de la Dominion Theatre, din Londra. Trupa pop, compusă din Keisha, Heidi şi Amelle, este numită cea mai de succes trupă britanică de fete a secolului XXI. De-a lungul carierei, cele trei fete au lansat 21 de single-uri, 6 dintre ele ajungând pe prima poziţie în topurile din Regatul Unit. După lansarea piesei About You Now, Sugababes a devenit singura trupa de fete care a atins prima poziţie în topul celor mai ascultate piese şi celor mai bine vândute albume. În concertul lor de la Londra, au cântat toate melodiile devenite hit-uri de-a lungul anilor.

Pe 28 decembrie, de la ora 13, Acasă a programat un alt concert electrizant, oferit în premieră telespectatorilor săi: Pussycat Dolls -Live in London. Timp de 30 de minute, cele 5 fete fierbinţi vor face show pe una dintre cele mai mari scene din Europa. Wait a Minute, Don’t Cha sau Stick With You sunt câteva dintre hiturile pe care telespectatorii le vor savura într-un concert plin de lumină, culoare şi mişcări lascive. (D.P.)
 

Citește și: