2762 vizualizări 23 nov 2016

21 de nume sonore au fost pe lista de invitaţi.

''Aceasta este America. E bine să conştientizezi, văzând această incredibilă colecţie de oameni, că aşa am devenit naţiunea cea mai mare din lume. Nu pentru că suntem diferiţi, ci pentru că în diferenţele dintre noi găsim ceva comun de împărtăşit''', a declarat Barack Obama.

Sportivi, oameni de afaceri, actori, activişti, profesori. Tom Hanks, Robert de Niro, Robert Redford, Diana Ross, Bruce Springsteen, Bill Gates, Michael Jordan şi-au primit rând pe rând medalia.

E o distincţie care se acordă anual persoanelor care au adus contribuţii remarcabile la securitatea sau intereselor naţionale americane, la pacea mondială, sau celor care au depus eforturi semnificative în domeniul cultural, artistic.

Mai presus de toate, a fost un moment de suflet. Au fost zâmbete când lângă Obama a stat fostul baschetbalist Kareem Abdul-Jabbar.  Dar au fost şi lacrimi.

După ce i-au trecut emoţiile, Ellen DeGeneres s-a gândit că ocazia e excepţională pentru un Mannequin Challenge - una dintre noile distracţii de postat pe internet.

Toată lumea a rămas încremenită preţ de câteva clipe, în poziţie de manechin, cât a fost făcută înregistrarea.

Înregistrarea întregii ceremonii de la Casa Albă, mai jos:

Citește și: