Silviu Bănilă
922 vizualizări 9 iul 2018

Robin Wright a vorbit în exclusivitate despre acuzaţiile împotriva colegului ei de platou, Kevin Spacey, care ar fi agresat mai mulţi bărbaţi, în decursul carierei sale. În urma acestor acuzaţii, Spacey a fost CONCEDIAT din serialul „House of Cards”, produs de Netflix.

Duminică, NBC, postul ce găzduieşte emisiunea „Today”, a prezentat un clip de promovare a interviului cu Wright, care va fi difuzat integral luni, scrie THR. Actriţa susţine că nu prea a socializat cu Spacey în afara câmpului muncii şi nu ştia de comportamentul său inadecvat.

„Kevin şi cu mine ne cunoşteam doar între „acţiune!” şi „taie!”, comenzile corespunzătoare oricărei secvenţe filmate. „Nu l-am cunoscut. Am ştiut însă că este un maestru incredibil”.

În octombrie 2017, actorul Anthony Rapp, din filmul „Star Trek: Discovery”, l-a acuzat pe Spacey că l-ar fi agresat sexual pe când avea 14 ani. La acea vreme, Spacey avea 26 de ani şi era un actor în devenire. Drept răspuns, Spacey şi-a prezentat „cele mai sincere scuze” pe Twitter şi a recunoscut că este gay, atrăgând şi mai multe critici asupra sa.

După ce mai mulţi angajaţi din spatele serialului „House of Cards” l-au acuzat pe Spacey de hărţuire, Netflix a rupt orice legătură cu actorul şi personajul său a fost „şters”. Astfel, noul sezon se va concentra asupra personajului interpretat de Wright, fosta soţie a unui alt actor controversat, Sean Penn.

Cel puţin 15 bărbaţi au declarat că au fost agresaţi sexual de Spacey, după ieşirea la rampă a lui Rapp. Actorul este anchetat în cel puţin trei cazuri de către poliţia londoneză şi a dispărut momentan din lumina reflectoarelor. Mai mult, reprezentantul său a declarat că Spacey doreşte să se trateze şi să-şi autoevalueze situaţia, dar a negat acuzaţiile de hărţuire sexuală, prin intermediul avocatului său.

foto: @SavannahGuthri/Twitter

Citește și: