Alexandra Mortu
9524 vizualizări 19 mar 2019

Harry Taroni, boxer amator, s-a filmat în timp ce îi ordona lui Sorin să le aducă beri lui şi prietenilor săi, să le ţină hainele şi să îi servească cu ţigări, conform ziarului The Sun.  

În seria de videoclipuri se poate observa cum Harry îl numeşte pe Sorin „băiatul cu ţigări”, „servitorul de bere” şi „cuier”. De asemenea, românul este ironizat fiind prezentat drept „băiatul care mă va însoţi la bar”, „servitorul român” şi „băieţaş român”.

Postarea pe un site de socializare relevă un hashtag de batjocură: „#NoRomaniansWereHarmedInTheMakingOfThis” (#NiciunRomânNuAFostRănitÎnVideoclip).

Puteţi vedea clipul AICI.

 

În comentariile postării pot fi regăsite şi unele în care Toni este blamat pentru acţiunile sale: „Nu dă bine. În situaţia politică de astăzi nu e bine să te lauzi că ai un servitor.” şi  „Cine se crede? Este ruşinos ceea ce face.”

Ziarul The Sun a încercat să obţină mai multe informaţii despre acest eveniment de la Harry şi familia lui, dar boxerul a declarat că „Sorin e doar un prieten pe care l-am cunoscut la serviciu.”

Citește și: