Mădălina CHIŢU
3529 vizualizări 3 nov 2011

Pe Paula Herlo o găseşti la Muzeul Satului, pe Cosmin Savu - în munţii Făgăraş, Anca Nastasi bate lumea, Cristi Leonte cântă la chitară, iar Alex Dima şi Rareş Năstase îşi petrec orice clipă liberă alături de minunile din viaţa lor. Ei sunt jurnaliştii care în fiecare duminică prezintă la ProTv anchete uluitoare şi care în timpul liber se bucură de prieteni, de călătorii ori de muzică bună.

Preocupat la serviciu să dezvăluie telespectatorilor zonele turistice neexploatate, acasă, Rareş Năstase este tătic cu normă întreagă. De altfel, jurnalistul mărturiseşte deschis că cei doi copii ai lui îi dau energie cât să facă ocolul pământului. "Ador să-mi petrec timpul liber cu familia, ieşim în natură, ne place să ne plimbăm cât mai mult. Sophia, fetiţa noastră, la nici trei ani, iubeşte la nebunie florile, frunzele de tot felul şi fluturii. Fratele ei mai mic, Dominic, e agitat să facă acelaşi lucru, să fugă parcă din cărucior, deşi încă nu a învăţat să meargă", a dezvăluit fericit Rareş.

Atunci când nu este pe teren, Paula Herlo adoră să grădinărească, să petreacă frumos alături de prietenii ei şi revine ori de câte ori are ocazia la Muzeul Satului, un loc pe care îl găseşte de-a dreptul fermecător.

Mai aventurier, Cosmin Savu mărturiseşte că "nimic nu se compară cu o raită în Munţii Făgăraş", iar când renunţă la drumeţii, corespondentul îşi arată talentele culinare la ceaun şi este atât de priceput, încât a primit titlul de "specialist" în gulaş avrigenesc.

Anca Nastasi nu are stare. "În timpul liber plec unde văd cu ochii", a mărturisit Anca. "Îmi place să pun degetul pe o imagine văzută într-o revistă, într-un documentar, sau doar cu ochii minţii, desprinsă dintr-un roman şi... pe aici ţi-e drumul, într-acolo. Vara asta a fost Cetatea Bonifacio, din Corsica", a povestit ea. Anca are un ajutor de nădejde în fiica ei de doar patru ani, Christine-Leea, care stăpâneşte deja programul Google Earth şi, mai nou, are şi ea curiozităţi geografice.

"Tot timpul meu liber aparţine minunii care îmi dă energie, bucurie şi alături de care copilăresc din plin", recunoaşte Alex Dima, cucerit de Sara, fetiţa lui. "Aici suntem în Barcelona, în Parcul Guell, din care n-am înţeles nimic", povesteşte corespondentul. "Era prea obosită şi a trebuit să o car în braţe. Hectare întregi. Dar îl bifăm la vizitate", a continuat el.

Prezentatorul emisiunii, Cristian Leonte, ascultă muzică ori de câte ori are ocazia. "Prefer rock clasic, rock progresiv şi jazz. Îmi place mult să stau cu o biografie a unui artist în mână şi să-i "răsfoiesc" şi discografia în acelaşi timp", a mărturisit Cristi, care a mai făcut o dezvăluire: "Mai zdrăngănesc la o chitară, dar mă interesează să descopăr cum sunt construite piesele şi cum se poate modifica sunetul mai degrabă, şi nu să devin virtuoz".

Citește și: