831 vizualizări 19 apr 2013

ROMÂNII AU TALENT. Aplicaţia Românii au Talent, lansată săptămâna trecută, în premieră în România, poate fi descărcată gratuit din Apple Store şi Android Market  sau scanând QR code-ul care va apărea pe ecran în timpul emisiunii, iar logarea se face folosind contul de Facebook. 

ProTv aduce o nouă premieră pe piaţa televiziunilor din România. Începând de vineri, 12 aprilie, ROMÂNII AU TALENT va beneficia de o aplicaţie second-screen, prima de acest gen de la noi din ţară, aplicaţie ce oferă o experienţă totală fanilor emisiunii. 

Odată instalată pe telefon sau tabletă, aceasta oferă diferite opţiuni şi avantaje utilizatorului: lista completă a tuturor concurenţilor din semifinale împreună cu fotografii şi materiale video exclusive şi personalizate, (adăugând un concurent la “Fovoriţii tăi” utilizatorul are acces la o galerie foto specială) posibilitatea de a da Check-in şi de a-ţi anunţa astfel prietenii pe Facebook că urmăreşti show-ul, posibilitatea de a comenta prestaţiile concurenţilor pe Wall-ul aplicaţiei împreună cu ceilalţi utilizatori şi şansa de a ajunge în marea finală ROMÂNII AU TALENT de pe 10 mai.

Regulile sunt simple: utilizatorul trebuie să îşi deschidă aplicaţia în momentul începerii emisiunii. În timpul fiecăruia dintre cele 12 acte ale semifinaliştilor, pe ecranul telefonului va apărea un buton de “Se califică”. Utilizatorul este invitat să ghicească cine crede el că vor fi cei trei finalişti  apăsând butonul în timpul prestaţiei lor. Butonul poate fi apăsat de numai trei ori, iar alegerea nu poate fi modificată. La final, toţi cei care au ghicit cine sunt cei trei finalişti au şansa de a câştiga o invitaţie în Studiourile MediaPro la marea finala ROMÂNII AU TALENT de pe 10 mai.

 “ProTV duce entertainment-ul la un alt nivel şi le oferta telespectatorilor nu doar un show de cea mai bună calitatea, ci şi o experienţă totală a ceea ce se află dincolo de ecran, implicând astfel toate canalele de comunicare şi engagement: site-uri, social media şi second screen. Trăim într-o lume în care nu mai avem de-a face cu un singur ecran, aşa că, prin lansarea acestei aplicaţii, ProTV face primul pas în lumea televiziunii sociale din România, stabilind noi standarde şi aşteptări din partea publicului în ceea ce priveste show-urile de divertisment” , a declarat Maria Apostol, Marketing and Corporate Affairs Director ProTv S.A.

Vineri, 19 aprilie o nouă ediţie ROMÂNII AU TALENT va fi difuzată pe ProTv.

Premiul cel mare la ROMÂNII AU TALENT, de 120.000 de euro, este acordat de Cosmote

 

Citește și: